Σε μέσα μαζικής μεταφοράς, ακόμα και αεροπλάνα και πλοία ΠΟΤΕ μου δεν έχω δει κανέναν να καπνίζει! απ' όσο ξέρω απαγορεύεται. Τώρα θα απαγορευτεί και στα υπόλοιπα. Σε άλλες χώρες της ΕΟΚ ήδη ισχύει χρόνια τώρα. Και στην Γερμανία πχ που έχουν πάει φίλοι μου δεν πουλάνε ελεύθερα τσιγάρα δλδ δεν βρίσκεις έυκολα να αγοράσεις και μάλιστα ΠΟΤΕ δεν πουλάνε σε ανήλικους! αυτό και για τα ποτά και μπύρες κτλ. Σε μερικά μαγαζιά τυχαίνει να έχει ΠΟΛΥ σωστό σύστημα εξαερισμού και μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα. Εχω πάει σε μαγαζί που να καπνίζουν στα δίπλα τραπέζια και ο εξαερισμός να μην αφήνει τπτ να φτάνει σε μένα! αλλά μιλάμε για σωστά συστήματα με κανάλια, κεντρικές μονάδες και τέτοια, όχι απλά A/C κτλ αυτά δεν κάνουν δουλειά, πνίγεται το μαγαζί στην μπόχα και τον καπνό και δεν παλεύετε το πράμα και αφού δεν μπορουμε να κάνουμε αλλιώς ή δεν πατάμε ή φεύγουμε νωρίτερα χωρίς να θέλουμε. Αυτό που με ενοχλεί τρομέρα όμως είναι όταν μετά τα ρούχα μου βρωμάνε τσιγαρίλα!!! το μισώ πραγματικά αυτό το πράγμα!
|