Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-01-10, 18:07
Το avatar του χρήστη Ma-corolla
Ma-corolla Offline:

Περιοχή: KOZANH
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 310
Ma-corolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ,θα σου έλεγα να πάρεις ένα φτηνό από εκεί να το κυκλοφορείς.
Θα είναι πολύ πιο φτηνά και η αγορά του και η συντήρηση του, η ασφάλεια του κτλ.
Επίσης θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μην στο κλέψουν,γιατί όπως και να έχει αλλιώς τραβάει ένα αμάξι με ξένα νούμερα.
Υ.Γ.:Πολύ καλή η επιλογή της σχολής. Με καλή αποκατάσταση,κι αν έχεις κάποιον δικό σου ακόμα καλύτερα.Θα καταλάβεις τι εννοώ μετά από 10 χρόνια.
Και ειδικά σε αυτήν την χώρα έχω ακουσει πολλά , για τον πόσο τα αυτοκίνητα τραβάνε τους κλέυτες...
Σε ευχαριοστώ

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vlaxomand Εμφάνιση μηνυμάτων
σε οτι αφορα το εξαμηνο δεν εχεις κανενα προβλημα.
με την ασφαλεια πρεπει να την ενημερωσεις να κανεις μια αναπροσαρμογη σχετικα με το ταξιδι σου κ επισης να σουν πουν οτι σε καλυπτη στην χωρα που πας.
Αλλιως μπορεις να το ασφαλισεις κ σε ασφαλιστικη της χωρας που θα μεινεις.αφου πας για σπουδες κ θα εισαι κατοικος της με διευθηνση κ ολα τα σχετικα!
τωρα τι σε συμφερει απο αποψης οικονομικων ειναι καθαρα προσωπικο σου θεμα, ααν κ δεν νομιζω οτι πρεπει να αφησεις το αμαξακι σου να καθεται εδω !!
Δηλάδή μόνο ασφάλεια θα πρέπει να προσαρμόσω και να ενημερώσω. Τιποτα αλλο Το αυτοκίνητο θα μπορεί να μεινει χωρις αλλα χαρτια πάνω απο εξαμηνο ετσι?
Δεν ξερω παιδια ακομα το σκευτομαι σοβαρα να το φερο αφου δεν μου αρεσει και τιποτα αλλο απο toyota . Το αυτοκινητο θα φυλάσετε σε γκαραζ γιατι αλλιως δεν το συζητώ.
Ευχαριστώ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 05-01-10 στις 08:38. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση