Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-01-10, 17:06
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ετσι έτσι να απαγορεύεται ΠΑΝΤΟΥ, όχι να πεθάνουμε κιόλας με τα βρωμοτσίγαρα! ΕΛΕΟΣ ποια!!!! να και κάτι που συμφωνώ με την κυβέρνηση! ))))
Εκεί που δουλεύω το απαγορέψαμε ΜΑΧΑΙΡΙ! όποιος θέλει να καπνίσει έξω στο κρύο! και στο σπίτι μου τον πατέρα μου που καπνίζει μόνο στο δωμάτιο του και στο μπαλκόνι! πουθενά αλλού! εγώ είμαι φανατικότατος αντικαπνιστής αν δεν το καταλάβατε. ΑΠΕΙΡΕΣ φορές έχω φύγει από μαγαζιά επειδή δεν αντέχω την βρόμα από τα τσιγάρα και γιαυτό αποφεύγω και να πηγαίνω μερικές φορές. Για εμάς που δεν καπνίζουμε το να μυριζει τσιγάρο δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο ενοχλητικό είναι εσείς που καπνίζετε. Απλά δεν αντέχετε, δεν υποφέρεται με τίποτα! μερικές φορές νιώθεις ασφυξία, να πνίγεσαι, εγώ δεν το ανέχομαι πάντως. Αν δεν γίνεται τπτ απλά φεύγω. Πάντως καλά κάνουν, να είμαστε Ευρωπαίοι σε όλα και όχι όπου μας συμφέρει!!! δεν είμαστε αναγκασμενοι να πάθουμε καρκίνο στους πνεύμονες επειδή έτσι γουστάρουν κάποιοι. Το τσιγάρο είναι η μεγαλύτερη σαχλαμάρα EVER! πεταμένα λεφτά και καταστρέφει και υγεία και πολλά άλλα γύρω του. ΜΑΚΡΙΑ από μας!