Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-01-10, 16:30
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Σε κατανοω ρε συ Ηρακλή. Και εγω αυτης της αποψης ειμαι, και για αυτον τον λογο βγαινω σπάνια και κοιταω να αποφευγω τετοια μερη.

Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχει πια μερος για εμας τους μη καπνιστες. Σε ολα τα μερη που θα πας γινεται τεκές. Καφετεριες, μπαρ, εστιατορια, ταβερνες, δημοσιους χωρους, δημοσιες υπηρεσίες, λεωφορεία, κλαμπ, μπουζουκια κτλπ κτλπ κτλπ

Δεν υπαρχει κανενας σεβασμος και αν ζητησεις και το λογο θα σου πουν "να πας σπιτι σου"...

Καλώς ή κακώς δεν ειναι ρατσισμός να ζητας να ειναι καθαρη η ατμοσφαιρα όπου πας. Ρατσισμος ειναι αυτο που συμβαινει τωρα! "Εισαι μη καπνιστης? Σπιτι σου αμεσως!"

Μην ξεχνάτε οτι το τσιγαρο κανει κακό στην υγεία! Δεν ειναι θεμα ουτε αισθητικής, ούτε μαγκιάς για αντιπαραθεση, ούτε οπαδισμού, ουτε τιποτα παράλογο. ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. τελεία και παυλα. Και ειδικά οι παθητικοι καπνιστες παθαινουν χειροτερο κακό.

Από εκεί και πέρα το να απαιτησω απο τον άλλο να μην μου καταστρεφει την υγεία μου, δεν νομιζω οτι ειναι ρατσιστικό... Καλα δεν τα λεω...?

Υ.Γ.: Γιατι στα αεροπλανα ολοι τηρούν την απαγορευση? και μιλαω για αεροπλανα γεμάτα Ελληνες... Εκεί δεν εχει μαγκιες του στυλ: "εμεις ειμαστε 100 που καπνιζουμε οποτε αν ενοχλησε εσυ ο ένας, ο μοναδικος, ο σπουδαιος, ο μεγιστοτεραστιος ΝΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ"...?
Που ειναι οι μαγκιες, η ελευθερία, τα δικαιωματα και δεν ξερω και εγω τι αλλο σκαρφιζονται...? Εκεί γιατι το κοψανε ΜΑΧΑΙΡΙ χωρις πολλά πολλά?

Ελπίζω να καταλάβατε τι θελω να πω...