Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-01-10, 14:18
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Telidis Εμφάνιση μηνυμάτων
Ποτε δεν κάπνιζω μπροστα τους, ουτε μεσα στο σπιτι, και ποτε δεν τα πηρα όταν ήταν μωρα να γυρνάμε σε καφετεριες και μπαρακια.
Επιμένεις με τα μπαράκια... Οκ... Στου κουφού την πόρτα, παρε την πορτα και φυγε...
Και οσον αφορα οτι δεν καπνιζεις μπροστα τους, σε πληροφορω οτι ειναι μηδαμηνο. Οταν (και αν) καποιο απο τα παιδιά σου αρχισει το καπνισμα, με τι λογικη θα γυρισεις και θα του πεις πως ειναι ανθυγιεινό αυτο που κάνει και οτι καλο ειναι να το κόψει? Θα γυρισει φυσικά και θα σου πει ότι αν εισαι τοσο εξυπνος και οτι το καπνισμα κανει κακό να το κοψεις πρωτα εσυ... Με λιγα λογια θα εισαι πλεον αναξιόπιστος για την συγκεκριμενη συμβουλη και σιγουρα θα εχεις δωσει και το "κακο" παραδειγμα. Αλλα, λογικα πιστευω πως δεν προκειται να κανεις και καμια μεγαλη φασαρια αν το παιδι σου αρχισει το καπνισμα, ε?...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Telidis Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειμαι όμως κατα στο να μπαινη ο καθε "ευεξαπτος" σε ενα μαγαζη με 100 ατομα που καπνιζουν ολοι, και να λεη, μην καπνίζτε οι 100, γιατι ενοχλειτε τον εναν, τον μεγάλο, τον σπουδαιο, εμενα.
Ε οχι ρε παιδιά, να παη σπίτι του.
Μονο το σπιτι εχει μεινει πλεον για εμας τους μη καπνιστες. Ολοι εκει συνηγορείτε. Ολοι εσεις οι υπερασπιστες της ελευθερίας δικαιωματων, και οι αντίθετοι σε απαγορευσεις κτλπ κτλπ εισαστε οι πρωτοι που "φυλακιζετε" μεσα στα σπιτια τους μια μερίδα υγειών ανθρώπων. Ωραία τα λες...

Επίσης, οποιος δλδ κοιταει την υγεία του και την υγεια του παιδιού του ειναι ο "μεγαλος", ο "σπουδαιος", "ο ένας" κτλπ..
Οκ, το δεχομαι φιλε μου. Ειμαι σπουδαιος!
Εγω αντιθετα πιστευω πως αυτος που δεν κοιταει την υγεια του, δεν κοιταει την υγεια των παιδιων του και δεν σεβεται τον συμπολιτη του είναι "ο μικρός", "ο αναξιος αναφορας" και "ο τελευταιος". Επίσης θα συμπληρωσω πως ειναι και ο "τσαμπα μάγκας". Γιατι αν ζουσαμε σε ενα ευνομούμενο κρατος δεν θα ελεγε κανεις αυτες τις μαγκιες του στυλ "να πας σπιτι σου αν δεν γουσταρεις την τσιγαρίλα". Θα ετρωγες το προστιμο εσυ, θα ετρωγε το προστιμο ο μαγαζάτορας και μετα θα βλέπαμε ποιος θα γουσταρε τι...

Να παει σπίτι του αυτός που ενοχλει, αυτος που προκαλεί κακό, αυτός που δεν σεβεται τον διπλανο του... Κατανοητό?

Δυστυχως υπαρχουν αυτα τα μυαλά και, ακόμα χειρότερα, υπάρχει αυτο το μπ...λο το κρατος που επιτρεπει σε αυτα τα μυαλά να περνάει το παράλογο δικό τους και για αυτο η Ελλαδιτσα εχει καταντησει έτσι...
Ζουμε στην χωρα που αυτος που εχει δικιο και ζηταει το αυτονόητο να θεωρείτε ευέξαπτος και να τον ειρωνεύονται...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 04-01-10 στις 14:24.