Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-01-10, 12:49
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Γιάννη, δεν μπορώ να καταλάβω τι κακο παραδειγμα θα παρει ενα παιδάκι αν δει τον πατερα του και τη μανα του να πινουν καφε σε ενα τραπεζακι. Και στο σπιτι καθομαστε και πινουμε καφε μπροστα του. Δεν πηγα σε κανενα καταγωγι μπιλιαρδάδικο της μαφίας. Στην κεντρική πλατεία του χωριού πηγα, λουσμένη απο το φως και οι παρεες ηταν νεαρα ατομα σαν και εμας, και φυσικά παππουδες του χωριού. Υπαρχει κατι κακο σε αυτο που δεν καταλαβαινω? Πραγματικά θελω να καταλαβω.

Οσον αφορα αυτο που λες για το αν το παιδί θα καπνισει, συμφωνω απόλυτα οτι αν ειναι να γινει θα γινει. Δεν ξερεις ουτε ποιος μπορει να τον επηρεάσει μεγαλώνοντας ουτε τι αποφασεις θα παρει. Δεν πρεπει ομως να κατσω με σταυρωμένα χέρια και να αφησω το θεμα στην τυχη του. Μπορω να κανω εγω ό,τι μπορω για να του εξηγησω τι συμβαινει και τα προβληματα που προκαλει συν οτι θα εχει ενα πολυ καλο και ισχυρό ζωντανο παραδειγμα, δλδ τους γονεις του, που δεν καπνιζουν ωστε να τον επηρεάσω στο μεγαλυτερο δυνατό βαθμό. Τωρα, αν παει στραβά το θεμα, τουλαχιστον εγω θα εχω την συνείδηση μου ήσυχη ότι αυτο που επρεπε να κανω το εκανα.

@ Tολης
Πραγματικά χαιρομαι παρα πολυ που το βλέπεις ετσι το θέμα.