Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-01-10, 11:54
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
1) Δεν δεχομαι απο κανενα να μου πει τι να κανω με το παιδί μου. Εγω το παιδί μου θα το μεγαλωσω να μη βαλει τσιγαρο στο στόμα του όπως δεν έβαλα ποτέ και εγώ. Εσυ τι θα κανεις? Θα το μαθεις να καπνιζει όπου να 'ναι αδιαφορώντας για τον δίπλα του και να διωχνει απο τις καφετεριες τους μη καπνιζοντες? Ή θα καπνιζεις και μπροστα του οποτε θα παιρνει το "καλό" παράδειγμα και την "σωστη εικόνα" όλη μερα, κάθε μέρα από τον ίδιο του τον γονιό...? Αυτα που βλέπει τωρα θα τα κάνει αυριο.

2) Δεν πηρα το παιδι σε μπαρακι. Εκει δεν παω ουτε εγω με τον τεκέ που επικρατεί. Μου εχει έμμεσα "απαγορευτει" λογω της καταστασης δλδ... Σε πληροφορώ οτι βγαινουμε σπάνια και αυτό λογω της κωλοκατάστασης με την τσιγαρίλα. Μια εκδρομη πηγαμε και πηραμε και το παιδί μαζι να παρει λιγο καθαρό αέρα (τρομαρα μας) και να τρεξει και να παιξει στην εξοχη. Και σαν ανθρωποι και εμεις ειπαμε να κατσουμε σε μια απλή καφετέρια στην πλατεία του χωριού. Μεγάλο σφάλμα, ετσι? Ειμαι απαραδεκτος γονιός... Και στο κάτω κάτω, μετα πηγαμε και για φαί σε μια ταβέρνα. Καπνιζανε ΚΑΙ εκει μέσα! Τι να κάνουμε δλδ??? Να μην πάμε ΟΥΤΕ για φαι? Μηπως ειναι και η ταβέρνα κακό παραδειγμα..?

3) Μην ξεφευγουμε απο το θέμα. Το θέμα ειναι η απαγορευση του καπνισματος παντου στους κλειστους χώρους.