Μια μερα περασε που εχω το 5800 σρα χερια μου, και ακομα τα προβληματα παραμενουν. Σε μια κουβεντα που ειχα με τον Φανη, μου ιπε οτι παιζει να ειναι και μαϊμου το κινητο, οποτε και βρηκα μια σελιδα στο Ιντερνετ που ελεγχει τους ΙΜΕΙ. Εδωσα λοιπον τον δικο μου και μου βγαλε αυτα:
Type Allocation Holder Nokia Mobile Equipment Type Nokia 5800 XpressMusic GSM Implementation Phase 2/2+
IMEI Validity Assessment
>|<
Very likely Information on range assignment
Est. Date of Range Issuance Around Q1 2009 Reporting Body British Approvals Board of Telecommunications (BABT) Primary Market Europe Legal Basis for Allocation EU R&TTE Directive
Information on number format
Full IMEI Presentation 353205-03-969889-7 Reporting Body Identifier 35 Type Allocation Code 35320503 Serial Number 969889 Check Digit 7
Εχω μαρκαρει με κοκκινο την προταση που θα θελα καποιος να μου εξηγησει τι σημαινει, μιας και με τα κεντρικα της ΝΟΚΙΑ δεν μπορω να μιλησω και δεν προλαβαινω να παω, γιατι εφυγαν απο την Συγγρου και πλεον ειναι στο Μαρουσι. Το κουφο ειναι οτι δοκιμασα να βαλω μια εφαρμογη στην τυχη (MSN) και οχι μονο την πηρε, δουλευει και ρολοϊ.