Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-11-09, 13:04
4ZZ-FE Offline:
Μέλος

Μοντέλο: E12 pro
Περιοχή: ΑΘήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 249
4ZZ-FE είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωραία τα σχόλιά σου... όμως...
λέγοντας ότι άλλαξε target group είναι σαφές με τόσα δυνατά μοντέλα που κυκλοφορεί έξω, ότι μιλάμε για την ελληνική αγορά! Εδώ λοιπόν δεν συντρέχει κανένας λόγος να πουλήσει δυνατό hatch/GT. Είναι άνετα πρώτη σε πωλήσεις και μάλιστα με διαφορά!
Δηλαδή πρέπει να είσαι 2η ή 3η για να βγάζεις ένα σβέλτο αμάξι; Όταν έβγαλε το starlet GT (άσχετο αν δεν ήρθε ποτέ επίσημα) ήταν 2ή

Παράθεση:
Οσο αφορά τα εκτός ελλάδας είναι μια άλλη ιστορία.... και ειδικότερα εκτός Ευρώπης... όπου βγάζει θηρία! Ας δει κάποιος το ιαπωνικό Auris!!! Άλλα όμως και τα κυβικά (καθώς δεν θέλουμε τούρμπο!).
Για JDM Auris που έψαξα δεν βρήκα κανα θηρίο, λέγετε για ένα 3.5L V6 (blade) με 280ps. Ναι ΟΚ...

Παράθεση:
Οταν λοιπόν θέλουμε να κρίνουμε κάτι, βάζουμε κάτω τις παραμέτρους. Και έπειτα, αποφασίζουμε σε ποιά βάση θέλουμε να γίνει η κουβέντα.
Οποια και αν είναι η βάση μας, υπάρχει και η άποψή μου διατυπωμένη απο επάνω.
Δεν είμαι USΑ ούτε κύπρο ούτε AU ώστε να με ενδιαφέρει στην τελική τι βγαίνει εκεί. Είμαι στην μπανανία με την ελληνική πραγματικότητα, αλλα με πιάνει το παράπονο που η αγαπημένη μου μάρκα δεν βγάζει ένα δυνατό μοντέλο

Παράθεση:
Σε όλες τις περιπτώσεις -δυστυχώς ή ευτυχώς- τα νούμερα δείχνουνε οτι η ΤΟΥΟΤΑ είναι μπροστά.
Δεν το αμφισβήτησα αλλά η κουβέντα δεν γίνετε ποιος είναι ο Νο 1.

Δεν απάντησες στην υποθετική ερώτηση αν είχες να διαλέξεις μεταξύ Auris NA & Turbo με ίδια € ίδια ps ποιο θα έπαιρνες
Απάντηση με παράθεση