Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-10-09, 21:34
Το avatar του χρήστη Babis63
Babis63 Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Babis63 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nipponpower Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω και εγω ενα Auris 1.6 με τα 124 και εχω αισθητηρες παρκαρισματος. Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με εσενα(Babis63) : οταν βαζω και εγω οπισθεν ξεκιναει αμεσως ενα αργο επαναλαμβανομενο μπιμπ ενω δεν υπαρχει κανενα αντικειμενο πισω. Πρεπει να ειναι το συγκεκριμενο μοντελο αισθητηρων που τοποθετουν στα Auris.
Παρηγορο το μηνυμα σου φιλε μου. Αυτο θελω να πιστευω κι' εγω και οχι πως ειναι ελλατωματικοι οι αισθητηρες ή εχει γινει κακη τοποθετηση.
Θελω επισης να δωσω καποια στοιχεια που απαντουν σε ερωτησεις των φιλων στο forum που ειχαν την ευγενεια και υπομονη να διαβασουν το θεμα που ανοιξα και να απαντησουν.
Οι αισθητηρες αγοραστηκαν (δεν ηταν δωρο) ταυτοχρονα με την αγορα του αυτοκινητου. Το μοντελο ειναι Ρ6019LMPA (Park Assist System Approved by TOYOTA HELLAS) και στη συσκευασια υπαρχει manual και καρτα εγγυησης διαρκειας 36 μηνων.
Λεπτομερεια, ισως σημαντικη, ειναι το γεγονος οτι στο εγχειριδιο που υπαρχει στην συσκευασια αναφερει ως κατασκευαστη την MetaSystem, Type: Activepark 4/14, Homologation nr. E1 024266. H ενδειξη TPA 400 που ειναι και ο τυπος αισθητηρων που αναφερει η ΤΟΥΟΤΑ στο site της, δεν αναγραφεται πουθενα στο φυλαδιο που εχω στα χερια μου. Ισως να το εγραφε στο κουτι που βεβαια δεν το κρατησα.
Η τοποθετηση εγινε σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο ΤΟΥΟΤΑ στην Αθηνα την επομενη της παραλαβης.
Διαβαζοντας προσεκτικα τις οδηγιες χρησης, γραφει για 1 μονο μπιμπ κατα την ενεργοποιηση τους. Μετα δεν πρεπει να ηχουν. ΜΟΛΙΣ ομως το συστημα ανιχνευσει εμποδιο απο αποσταση 1.60μ τοτε αρχιζει τα επαναλαμβανομενα μπιμπ.
Μηπως τελικα οταν κανω οπισθεν παντα υπαρχει κατι πισω ή πλαι σε αποσταση μικροτερη των 1.60μ? Θα το δοκιμασω σε κανενα...χωραφι και θα σας πω.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Babis63 : 31-10-09 στις 21:58.
Απάντηση με παράθεση