Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-10-09, 22:10
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 314
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φιλε μαρμελ η αληθεια ειναι οτιετσι ωπωσ καθεται τυο ψευτοκαπακο χανεται η ομορφια υπαρχουν ωμωσ πινελιεσ που το διορθωνεισ καπως..επισης η μερα με τη νυχτα ειναι το μαμα με aftermarket ι/c εχουν θερμοκρασιες τα ατιμα οποτε πρπει να βρεισ καποια λυση στο καπω αν μπει στο101..οχι οτι θαχει καποιο προβλημα απλα λεμε..επισης ποιοσ ειναι ο γερος με τα 339? ναι τα ηλεκρικα ειναι καπωσ αρχαια γιαυτο και ειπα εχουμε δουλεια ακομανα φτιαξω καμια πλεξουδα απο 205..ε[πισης εξηγησε μου σ επαρακαλω γιατι ειναι τεραστιο πλεονεκτημα η πλαινη εισαγωγη που ναφερεισ απο περιεργεια ρωταω..καλη συνεχεια ρε καλο κουραγιο ..το σιγουρο ειναι ενα οτι και να βγει θα βγει πιστλι..και κατι τελευταιο.....εγω θα το βαζα στο 101 τελος.........δν θα υπαρχεια πιο κρυφος τσαγιεριφ γιου νοου γουατ αι μιν

ωπ τωρα το ειδα..οσον αφορα τη σωληνα εχεις πολυτο δικιο γιαυτο και κανονισα σκριβανο να παω να μου γυρισει το κελυφοσ προσ τα κατω και να περασω το σωληνα λοξα δεξια......βαση οχι δν εχω αλλα αυριο θα σεχω ενημερωσει...εσυ ασχολεισαι με μηχανουργεια πολυ καλ δν θα σου ειναι κοπος....παντωσ αυριο θα σεχω ενημερωσει..αν βρω την κανεισ τραμπα με το σασμαν και την τετρακινηση και να μου δωσεισ την διαφορα χιχιιχιχιχιχιιχ??????

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 25-10-09 στις 22:25. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση