Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-10-09, 17:23
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Πιστευω πως δεν πρεπει να αναλογιζομαστε τις βενζινες, διοδια, πλυσιματα, service, τελη κτλπ γιατι ό,τι αμαξι και να ειχαμε, αυτα ειναι πάγια έξοδα.

Νομιζω το τοπικ αναφερεται μονο σε ό,τι εξτρα εχουμε βαλει πανω στο αμαξι απο την αξια αγορας του.

Το δικο μου με ενα προχειρο υπολογισμο το υπολογίζω καπου 5.000 ευρω πανω απο την αξια αγορας του δλδ:

Ζαντες, σποιλερ, αεροτομη, εξατμιση, φιλτρο, αμορτισερ/ελατηρια και υπερκυβισμος.

Ισως υπαρχει και μια χασουρα απο καποιες επιλογες που εκανα αλλαζοντας γνωμη στην πορεια για καποια πράγματα αλλα δεν ειναι πολυ μεγαλη γιατι ευτυχως καταφερα να πουλησω τα παλιά.

Δεν το μετανιωνω καθόλου γιατι το αμαξι με εχει βγαλει ασπροπρόσωπο 100 φορες, το εχω κανει γαιδουρι το κακομοιρο, με βολευει απιστευτα δλδ εχει 5 πορτες, καθισματα που πεφτουν και γινεται μεγαλος χωρος πισω κτλπ.

Οσο ημουν μονο εγω και η συζυγος ημουν και με τα γκαζια του μια χαρα ικανοποιημενος. Οταν ηρθε και ο μικρός και πλέον υπάρχει μονιμα μέσα καροτσι, καρεκλάκι, παιχνίδια και επίσης σχεδον μονιμα αναμενο A/C, τότε επέλεξα και να το υπερκυβισω γιατι, ειδικά στο ταξίδι, ηταν δυσκολα τα πράγματα....
Απάντηση με παράθεση