Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS
Colt turbo είναι για μένα από τα πιο άσχημα αμάξια που κυκλοφορούν. Αυτό και το PT Cruiser!Επίσης το colt είναι μικρός πύραυλος αλλά κάτω από τις 2μιση είναι άθλιο λόγω πολύ χαμηλής συμπίεσης.
Από ότι κατάλαβα ο φίλος δεν ψάχνει για μικρό αλλά για μικρομέσαιο, αλλιώς θα του έλεγα και εγώ για corsa opc.
Εγώ το λέω καθαρά θα κοίταγα ή astra ή leon 1.8T μόνο λευκό και αν γίνεται με τους προφυλακτήρες από το FR. Θα έβαζα και το revo στα 210 άλογα και τελείωνε η υπόθεση.
Αλλά νομίζω κάπου έδω πρέπει να σε αφήσουμε να αποφασίσεις μόνος διότι αν πάρεις κάτι από αυτά που σου λέμε και δε σου αρέσει ή σου βγάλει τίποτε μετά θα λες ότι σε παρασύραμε. Εγώ προσωπικά προτιμώ να οδηγώ κάτι μου αρέσει και ας πάω και συνεργείο εντός εγγύησης πάντα, παρά να οδηγώ κάτι ξένο προς εμένα και να μη βγάζει τίποτα.
|
το τι αρέσει και τι όχι είναι καθαρά υποκειμενικό ζήτημα. *
το φίλο δεν νομίζω να τον ενδιαφέρει τι είναι πιο όμορφο για μας, αλλά ποια είναι η καλύτερη επιλογή από άλλες πλευρές.
* να οδηγούσα pt cruiser με 200 άλογα (αν υπήρχε) δε θα με χάλαγε καθόλου, αρκεί να ήξερα οτι θα πήγαινα συνεργεία όπως με το toyota, δηλαδή ποτέ...