Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-10-09, 22:57
Το avatar του χρήστη COROLLAKIAS MIXALHS
COROLLAKIAS MIXALHS Offline:

Μοντέλο: auris 1800cc υπ/κβ
Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 290
COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός COROLLAKIAS MIXALHS είναι ένας φάρος φωτός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Lynx Εμφάνιση μηνυμάτων
Υπερκυβισμένο?! Αν θυμάμαι καλά, ο Μιχάλης μου είχε πει ότι θα βάλει το moter το TS (το γράφει και στην υπογραφή του). Εκτός αν εννοείς αυτό. Να σου πάνε όλα καλα Μιχάλη, και να δούμε, θα έλεγα εγώ, το πρώτο Auris TS!!!
LYNX δεν μεγαλωσα ακομη για να γινω ts!Το σκεφτομουν ναι!Αλλα τελικα υπερκυβισμο θα κανω!Προχθες πηρα απο γνωστο πιστονια στροφαλο και μπιελες απο mr2 και ψαχνω τωρα πολλαπλη εισαγωγης και μπεκ!Αυτα μου λειπουν!Ανυπομονω να το βαλω στο δυναμομετρο να ρυθμισω το προγραμμα να δω τι θα δωσει!

Μετα οπωσδηποτε εξατμιση γτ ειναι πολυ πνιγμενο!Του χρονου στην εκθεση ελπιζω να ειναι πολυ διαφορετικοτερο και να κανω και τη χαρη στο φανη γιατις δαγκανες!Κοκκινα brembo φανη?Σαρεσουν?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 04-10-09 στις 09:32. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση