Σόρυ για το αρχικό εκτός θέματος τόπικ αλλά στην έκθεση δεν μπόρεσα να παρεβρεθώ καθώς το σάββατο το μεσημέρι ένα απαράδεκτος 67 χτύπησε έπειτα από παραβίαση στοπ τον αδερφό του κολλητού μου,με παπί το παιδί,με φορτηγάκι!!!το παλικάρι κατέληξε στο θριάσιο με 17 ράματα στο δεξί γόνατο κ 2 αιματώματα στο δεξιό μέρος του εγκεφάλου...έέέέλεος με τους απρόσεκτους άνω65άριδες που κυκλοφορούν σαν χάροι στους δρόμους....ευχαριστώ!!!!πνίγω την στεναχόρια μου!!!λοιοιοιπόν...εχθες το βράδυ γυρνόντας από το νοσοκομείο στην φυλής στο καματερό για όσους γνωρίζουν συνάντησα ένα σμάρτ το οποίο χώθηκε ανάμεσα σε 2 αμάξια για να ξεκινήσει πρώτο στο φανάρι...αυτό ήταν..ήρθε η ώρα του χαβαλέ λέω...ήμουν με την κοπελία μου αλλά ήθελα να τον δουλέψω......ξεκινάει από 1 να το πατάει..είχε κάτσει κλασικά το πίσω μέρος κ σηκωνόταν στις αλλαγές...κρατάω 1η στις 2000 στροφές για λίγα δευτερόλεπτα κ έπειτα ανοίγω τέρμα 1η,2α,3η..από την στιγμή που έβαλα 2α άρχισα να τον μαζεύω κ κόλλησα πίσω του...του έπεξα τα φώτα αλλα τπτ..τελικά τον προσπέρασα στην αλλαγή 2α-3η με κόφτη...στο επόμενο φανάρι ο τύπος με κοιτούσε για κάτι λεπτά σαν να είμαι ο ετ.....έλυωσε στο γέλιο το αίσθημα...!!!

σχετικά άσχετο αλλά από φρένα δεν λέει τπτ...άρχισε να κόβει 3 δευτερόλεπτα νωρίτερα κ κατέλληξε 50 πόντους μπροστά μου...χεχεχεχ...ευχαριστώ για τον χρόνο σας.