Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-09-09, 03:58
Το avatar του χρήστη Janakas
Janakas Offline:
Administrator

Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Janakas έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Θα πω κι εγω με τη σειρα μου ενα τεραστιο μπραβο στα παιδια που ετρεξαν για να εχουμε αυτο το περιπτερο! Σας ευχαριστουμε πολυ για ολα! Το περιπτερο ηταν τελειο και τα αυτοκινητα ακομα καλυτερα!

Ειδα πρωτη φορα την Corolla του Κυριακου απο κοντα και χαζεψα.. Κυριακο, οτι και να πω ειναι λιγο..συγκινηθηκα που την ειδα..μπηκα και εκατσα 2 λεπτα μεσα.. και τι δε μου θυμιζει αυτο το αυτοκινητο..
Εντωμεταξυ Ολος ο κοσμος την χαζευε πραγματικα σχεδον ολοι οσοι περναγαν την εβγαζαν μια φωτο, αλλοι ελεγαν "οχι ρε φιλε κοιτα πως την εχει" ή "κοιτα αυτο ειχα παλια που σου ελεγα..". Γενικα ολοι κατι ειχαν κατι καλο να πουνε.. Φτου φτου μη στο ματιασουν.
Πανέμορφο βεβαια και το Auris με την Απιστευτη 17αρα του καθως και η E12 του Φανη!

Λογω εξεταστικης δεν ειχα καταφερει να ερθω τα τελευταια χρονια, αλλα ευτυχως φετος βρεθηκε ευκαιρια! Γενικα η εκθεση ηταν πολυ καλη, αν και μου φανηκε λιγο μικρη. Βεβαια, ειχε μερικα αυτοκινητα που δεν προκειται να τα ξαναδεις απο κοντα στο αμεσο μελλον!!

Εκανα Test Drive το IQ σε ενα σημειο μεσα στον κλειστο χωρο της εκθεσης. Ηταν ενας σχετικα στενος χωρος, απλα για να δεις τις δυνατοτητες του αυτοκινητου. Απλα χωραει παντου παιδια και ειναι πολυ ευελικτο!

Επισης ειχα την τυχη να "οδηγησω" το Segway! Αυτο το "πατινι" με τον γυροσκοπικο μηχανισμο.. Ειναι απιστευτη αισθηση, γινεται ενα με εσενα και κανει οτι του πεις, πραγματικα ειναι δυσκολο να το περιγραψεις!

Χαρηκα πολυ που γνωρισα τα παιδια (giannis_g6, Agapiou233, Lynx, Vasilis_vvti)! Να'στε ολοι καλα!

Ωρα για μερικες φωτο ομως!
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg 1241.jpg (215,1 KB, 206 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg 1553123.jpg (125,9 KB, 194 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg amg.jpg (234,7 KB, 190 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg asv.jpg (73,5 KB, 178 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg skl.jpg (178,8 KB, 178 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg Sb.jpg (210,8 KB, 61 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg r8f.jpg (160,6 KB, 43 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg r8.jpg (163,7 KB, 39 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg sgwy.jpg (210,5 KB, 74 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg mplpst.jpg (234,4 KB, 75 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg Auris1.jpg (170,9 KB, 74 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg Ke30_1.jpg (202,2 KB, 85 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg Ke_30_2.jpg (224,1 KB, 89 εμφανίσεις)

..οταν μεγαλώσω θα γινω σαν το Ts του Corollapatra!!!
Απάντηση με παράθεση