Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-09-09, 15:40
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stathis1208 Εμφάνιση μηνυμάτων
επέιδη είχα ένα saxo vts, ήθελα τα αμορτισέρ να είναι σκληρούτσικα, με ελατήρια χαμηλώματος έως 3 cm. αν γνωρίζει κάποιος ή έχει δοκιμασμένη λύση, παρακαλώ ας γράψει μια γνώμη.
Τι να πω βρε "κατάχρηση"... Δεν εχω κάποιο κόλημα με τις coilover. Εγω απο την πιο πανω προταση πιάστηκα και καταλαβα πως θα έψαχνε για κατι ανάλογο σε στησιμο με vts.
Επειδη εχω κανει απειρες βολτες στο όριο με vts το οποίο ειχε αναρτήσεις μαμά, μπορω να πω πως το στησιμο ήταν φανταστικό. Αν θελεις λοιπον εστω να πλησιασεις ενα τετοιο στησιμο σε μια corolla... πιστευω πως η coilover ειναι μια ενδεδειγμένη λυση.
Και για να μην υπαρξει φαγωμάρα με τον όρο coilover, δεν εννοω ελατηριο ξεχωριστά με ομοκεντρο αμορτισερ, αλλα ένα σώμα ελατηριο-αμορτισερ με ρυθμισεις σε υψος και σκληρότητα όπως TEIN, KSport κτλπ.

Αν απλα θελει καλυτερο κρατημα (και οχι να πλησιασει vts σε στησιμο) τοτε μπορει να κανει διαφορους δοκιμασμένους συνδιασμούς.
Απάντηση με παράθεση