Λοιπόν οι και οι δικές μου εντυπώσεις για το aml.Πιστεύω πως η φετινή και η περσινή ήταν μακράν οι χειρότερες από όλες!!!Οσοι τις έχετε δει όλες, θα το καταλαβένετε.Πίστευα οτι κάτι θα άλλαζε μετά την περσινή αποτυχία αλλά τίποτα, ακόμα χειρότερα.Μόνο το όνομα άλλαξε.Και ξεκινάω να λέω τα παράπονά μου.1 Η έκθεση ήταν πιο πολύ έκθεση παρουσίασης νέων μοντέλων και λιγότερο Tuning άντε να ήταν 10 περίπτερα με βελτιωτές,που τις πρώτες 3 χρονιές γινόταν ΧΑΜΟΣ δεν ήξερες που να πρωτοκοιτάξεις.2 Η live arena συνεχίζει να είναι στην ίδια αλάνα και στην περισσότερη διάρκειά της να βλέπεις νούμερα τα οποία ταιριάζουν πιο πολύ σε πρόγραμμα τσίρκου(δεν λέω ήταν εντυπωσιακά).3 Γενικά όλη η έκθεση ήταν μια κακή επανάληψη,τα ίδια και τα ίδια.4 Πολύ πιο μικρός ο χώρος για τα clubs και με όχι τόσο εντυπωσιακά αυτοκίνητα όσο άλλες χρονιές.Πραγματικά λυπήθηκα τα 20Ε που έδωσα όπως και όλους αυτούς που ήρθαν από μακριά για να την δούν και ήταν πολλόι...Εγώ στο μυαλό μου κρατάω τα 3 πρώτα ΑΤS και περιμένω του χρόνου κάτι να αλλάξει αν και δεν νομίζω...αφού πέρσυ έλεγαν πως έγινε η καλύτερη έκθεση ever μόνο και μόνο λόγω προσέλευσης.Το μόνο καλό ήταν ότι δεν είχε πολλά Evo και δεν γύρισα πάλι άρρωστος σπίτι μου...όπως και ότι βρήκα κάποιες καλές λύσεις για την corolla μου.ΑΑΑκαι κάτι άλλο καθε χρόνο τέτοια εποχή βρέχει,κάντε κάτι...
|