Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από παντελης 20v
καταρχειν φτιαχνεται και ο εκετροφορος του μαυρου αν το πας σε κανεναν μπουμπι η ο που θες που να ξερει.αρκει να του πεις πως το θες.με κανε 200 ευρω εχεις καθαρισει.απο τι να παρεις της toda h hks που εχουν και δυο κοντα στα 800-1000 ευρο και δυο,γινεται 256με 8,0 βυθισμα.264,8,1 αυτοι χωρις γραναζη .και παραμενει το νντι.αλλα πιστευο λιγα πραγματα θα δεις.κοντα στα 10-14.και εναν παραλληλο,gredy e-manage blye,συμπιεση αν θες ανεβαζεις.καλο ειναι οχι,παντος παιδια οσοι θελουν εναν απλο προγραμα να δουν το αμαξι να ξυπναει και να στροφαρει power chips με 350 ευρο εγω ειδα διαφορα και ειμαι ευχαριστημενος προς το παρον ..
|
οντως κ εγω με παραλληλο που ειχα βαλει δεν ειδα διαφορα ( apexi )! τωρα φοραω τον mine's εχει μια μικρη διαφορα αλλα το καλο ειναι οτι κοφτη 8,400! συμπιεση εχω βαλει φλαντζα trd ( μεγαλη διαφορα ειδικα χαμηλα ) κ εχω γραναζι τις hks στον εκκεντροφορο εξαγωγης! εαν δεν κανω λαθος ο μπουμπις κανει τους εκκεντροφορους 269 μοιρες κ 8,6 βυθισμα! το θεμα ειναι οτι δεν θελω να χασω τα χαμηλα μου κ να εχω κ ρεπριζ, να μην δουλευει μονο ψηλα! θα χρειαστει κ ελατηρια βαλβιδων αμα γινει ρεπροφαιλερ;