H αλήθεια είναι toyota mania ότι όταν μπαίνει το θέμα κόντρες τότε γίνεται χαμός.Οντως το καλό σε αυτό το forum είναι ή ήταν ότι δεν υπήρχε αυτή η φαγωμάρα..αλλά από ότι βλέπω...Εγώ είχα πει να μην ξαναγράψω σε αυτό το θέμα απο την τελευταία φορά που έγραψα για κόντρα μου με ένα ibiza και πετάχτηκαν ένα σωρό μηχανικοί και κοντράκιδες να μου πουν ότι το αποτέλεσμα ήταν αδύνατο και μετά να λένε με απόλυτη σιγουριά ότι η Ε12 περνάει την Ε11 και έφαγα κίτρινη κάρτα επειδή είπα με αρκετα διακριτικό τρόπο να το δούμε και στην πράξη.Δηλαδή η κίτρινη κάρτα βγήκε στην λογική και όχι στην βλακεία(κατανοώ και σέβομαι τους κανόνες του forum).....Οπως είπα και πρίν σε αυτόν τον χώρο τα πάντα παίρνουν τις απαντήσεις τους και ο σωστός δικαιώνεται και ο βλάκας γίνεται ρεζίλι,είναι απλό.Εγώ κάνω κόντρες γιατί μου αρέσει(δεν λέω ότι είναι σωστό,και δεν έχω και κάνα δυνατό αυτοκίνητο)απλά από την στιγμή που υπάρχει αυτό το θέμα είπα να γράφω τα αποτελέσματά τους(απλή αναφορά).Τώρα αν ο καθένας κάθεται και λέει τα δικά του,τι να πώ,ας κάτσει πίσω από την οθόνη του και ας γράφει ο,τι θέλει.Εγώ πάντως δεν ξαναγράφω για κόντρα μου εδώ μέσα,αφού δεν υπάρχει λογική σε αυτό το θέμα...Τώρα για το αν ο Πάνος λέει ψέματα,θα φανεί,στο χέρι του είναι να το αποδείξει,εγώ πάντως τον πιστεύω,γιατί όχι,σε αυτόν τον χώρο έχω δει πολλά πραγματα και για αυτο συνεχίζω να ασχολόυμαι με αυτόν.Αυτά από εμένα
|