Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-09-09, 23:34
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 768
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πριν απο λίγο γύρησα απο αργυρουπολη.στην κατεχάκη με προσπέρασε ένα crx τα παλια τα τετράγωνα,γαλαζιου χρωματος με ωραια κ()λ()φαναρα και μπουρακλα.περιποιημένο αρκετά.όταν φτάσαμε στη μεσογειον στο φαναρι ήμουν ακριβώς πίσω του.τον πήγαινα προφυλακτήρα στην ανηφορα γιατι είχαμε φορτηγακι μπροστα και δεν μπορουσε να ανοιξει και στον περιφερειακο (κάτω απο Zepelin) τον πέρασα,συγκεκριμένα έκανε δεξια και με άφησε και πέρασα (προφανως δεν καταλαβαινε τι έχει πισω του και τον μπέρδευαν τα xenon).μας πιάνει φαναρι και ειναι πισω μου.πρώτη δεν με αγκιξε καν στη δευτερα όπως ήταν φισιολογικο έφτασε δίπλα μου και κοψαμε στο φαναρι.άρχισε τα ξερογκαζα και εγώ το έπαιζα αδιάφορος.ήθελα να το καψει μονο και μόνο για να ακουσω ξανα το vtec.ε και αυτό έγινε.το έκαψε αλλά στις κατηφορικές στροφές και στα στενά της κυψέλης συνέχισε το παιχνίδι αλλά εκεί είχα το πάνω χέρι εγώ. αφου με το που αρχισε η κατηφορα αρχισε τα φρένα.
πάντως πολύ ψώφια τα hondakia χαμηλα ρε παιδια.αν ήμουν έστω και 1600 στη συγκεκριμένη διαδρομή δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει μπροστά και ας είχε παραπάνω άλογα

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους