Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollakias1.6
ποια η αποψη σας για την elin???εμενα προσωπικα μου φενεται πολυ καλη σε αναλογια τιμης και βενζινης...δεν βλεπω καμια διαφορα απο εκο,shel,bp..και εχω παρατηρησει οτι στα περισσοτερα πρατηρια elin αναγραφεται και οτι εχει γινει ελεγχος ποιοτητας
|
Kαλημερα φιλε,
λοιπον ακου στο μαρουσι που μενω υπαρχει κοντα μου ενα βενζιναδικο ελιν.εχω βαλει επισης πολλες φορες απο shell racing στο ν.ηρακλειο πολυ κοντα στην εισοδο της αττικης οδου, η οποια θεωρειται απο τις πιο καθαρες racing...τεσταρισμενα.
Ενα θα σου πω....η ελιν και πιθανοτατα ολες οι ελιν να εχουνε απ τις πιο καθαρες και προσεγμενες βενζινες και 95 και 100 οκτανιων....βαζουμε ολοι απο αυτο βενζιναδικο καιρο τωρα...και ολα τα αμαξια της παρεας πετανε.Στο βενζιναδικο αυτο εχει παντα ουρα...και αρκετες φορες βλεπω...κατι s 2000 κατι subaru που ερχονται και βαζουν συνεχεια απο εκει.
Ηθελα να τονισω κατι που λενε οι φιλοι πιο πριν....εχουμε ξανασυζητησει τοσες φορες οτι καποια αυτοκινητα απο το κατασκευαστη θελουν πανω απο 95 οκτανια...καποιοι πριν που λενε οτι η μονη διαφορας 95αρας με 100αρας ειναι καποια προσθετα....στην ουσια ετσι ειναι....αλλα αυτα τα προσθετα ειναι που ανεβαζουν και τα οκτανια....και μην απευθυνομαστε σε συγκεκριμενες περιπτωσεις...
πχ και εμενα η μοτοσυκλετα μου λογο συμπιεσης(εχω βαλει σφυριλατο μεσα κτλ) δεν χρειαζεται οκτανια για να δουλεψει.....οποτε δεν εχει νοημα η 100αρα...
Αυτα...Ευχαριστω