Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-09-09, 10:31
Το avatar του χρήστη slobs
slobs Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Auris 1.6 Trendy
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 248
slobs είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλημέρα!!! Τελικά χτες επισκέφτηκα τον άνθρωπο που μου έβαλε τις ζάντες και μου έλυσε το πρόβλημα. Αυτό που έκανε ήταν να μου αλλάξει τα μπουλόνια που φορούσα με μπουλόνια μετατροπής τα οποία τοποθετούνται σε περιπτώσεις που το καρέ είναι διαφορετικό (114 – 112). Σε μια πρώτη δοκιμή που έκανα στη λεωφόρο βουλιαγμένης με την ταχύτητα των 140 δεν το ένιωσα το τρέμουλο, αλλά το τελικό πόρισμα θα το βγάλω στην εθνική σε ταξίδι όπου η ταχύτητα είναι σταθερή για αρκετή ώρα.
Όσο για την αξιοπιστία των μπουλονιών μου είπε ότι δεν θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα απλά αν τυχών χρειαστεί να βγάλω κάποια ρόδα κάποια στιγμή για επισκευή πρέπει το μπουλόνι ασφαλείας να μπεί τελευταίο και να βιδωθεί με το χέρι και όχι με το αεροπίστολο και το αυτοκίνητο να πατάει κάτω να μην είναι η ρόδα στον αέρα.
Αααα επίσης η ζυγοστάθμιση που μου είχανε κάνει όταν άλλαξα τα λάστιχα ήτανε χάλια ή δεν την είχανε κάνει καθόλου.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα φίλοι μου, νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει από εδώ και πέρα(το ελπίζω!!!!).

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για την συμμετοχή σας στην λύση του προβλήματος!!!!