Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 4ZZ-FE
Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Στο θέμα μας τώρα, Είμαι κάτοχος μιας Ε12 1.4 και για τα ατμοσφαιρικά κυβικά της είμαι πολύ ευχαριστημένος, επίσης αν εξαιρέσεις τους κλασσικούς τριγμούς που κάνει όταν έχει κρύο μου αρέσει πάρα πολύ η ποιότητα απο το εσωτερικό της, προσωπικά το σαλόνι της μου αρέσει περισσότερο απο πολλά VW-audi. Σίγουρα τα ακριβά audi είναι αλλού αλλά πολλά τα €.
Θέλω ένα αυτοκίνητο πιο γρήγορο απο την Ε12 αλλά χωρίς να καίει τα άντερα του, γενικά δεν το πατάω και με την Ε12 στην εθνική πετυχαίνω κατανάλωση της τάξης των 7-7.5 το πολύ.Απλά θέλω την άνεση στο προσπέρασμα και που και που τσιγκλάω και κανένα περίεργο.Το αυτοκίνητο κάνει μεικτά χλμ τα περισσότερα εκτός κίνησης στην αττική οδό- εθνική και ελάχιστα στο σταμάτα ξεκίνα.
Απο καινούργια αυτοκίνητα δυστυχώς οι επιλογές είναι λίγες. Το punto abarth είναι μια επιλογή αλλά διάβασα ότι καίει, έχει άσχημα πλαστικά και γενικά το όνομα fiat στην οικογένεια δεν τυγχάνει μεγάλης εκτίμησης. Η άλλη επιλογή είναι το Bravo με ότι συνεπάγετε παραπάνω. Pe
ugeot δεν μου αρέσουν, ford-mazda σε νορμαλ κυβικά δεν έχουν κάτι. Τα astra επίσης δεν τα γουστάρω και τα θεωρώ πολύ κλασικούρα σε σχέση με το εσωτερικό της corolla. Η μόνη επιλογή που μένει είναι η Honda Με το καινούργιο civic μτχ αλλά με τα ίδια € παίρνεις και μτχ CTS 2005. Βέβαια το εσωτερικό του civic είναι πολύ διαστημικό και ίσως να είναι και πιο ποιοτικό.
Αυτές είναι οι σκέψεις μου. Φίλτατοι TSάδες ενωθείτε και βοηθείστε με
|
φιλτατε ενα θα σου πω πριν την TS ειχα fiat punto gt 3
αστα να πανε και να φανταστεισ το ts εχει δει και 5 φορες κατα λαθος κοφτη θελω να σου πω οτι σε γενικες γραμμες ειμαι ηπιος οδηγος
ακουο ιταλικο και κοβω φλεβες
ασ τα βγαλουν και με 400 αλογα
καταναλωση με 3300 στοφες με 6η ειναι 120 χιλιομετρα
καις 7 και πιο κατω εγω απο αθηνα μεχρι πατρα με a/c εχω δει 7 τωρα οσο αναφορα 160 200 220 και βαλε ε μην ζητας και πολλα ..........καταλαβενεις..
η επιλογη μιας ts δεν ειναι ασχημη ιδεα αλλα ψαξε ψαξε και θα βρεις