Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-09-09, 00:59
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1251
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σημερα πηρα την 12αρα που εκανε το δευτερο ετησιο σερβις...
213 ευρω για να αλαξουν λαδια φιλτρα και καρτα καυσαεριων...
ελεος δλδ...

στην εγγυηση αλαχτηκαν

σετ δισκοπλακες και τακακια εμπρος διοτι καποια ειχε ψιλοστραβωσει πιθανον απο νερα και ειχα ενα τρεμουλο. τα αλαξαν ολα και αλαξαν και εναν ανταπτορα στην αριστερη δαγκανα ο οποιος κανει χρεη γλυστρας και κολουσε.

αλαχτηκε η ζωνη του συνοδηγου που κολουσε. εγγυηση και αυτη

εγινε ευθυγραμιση αλλα ακομα φευγει μιση μοιρα το τιμονι.(μου χρωστανε την τελειοποιηση) θα το πανε στον κηφισο μαλλον που εχει πιο καλο μηχανημα. ετσι ειπαν.

αλαχτηκε ο αριστερος αεραγωγος που βγαζει αερα στον οδηγο. δεν το αλαξαν δλδ ερχεται την δευτερα. εγγυηση και αυτος

αλαχτηκε ολο το λαστιχο της πορτας του οδηγου διοτι ειχε θορυβο μετα τα 160. δεν το πηγα 160 οποτε δεν ξερω αν κανει θορυβο..
εγγυηση και το λαστιχο.

και εβγαλαν φωτογραφιες τα καλυμματα για επιμενω να τα αλαξουν ολα διοτι εχουν ασπρισει. ολα τα πανελ ολα τα καθισματα ακομα και ο τεμπελης. εχει ενα παλιο-υλικο που σε τσιμπαει και γενικα εχουν ασπρισει. μεσα στην επομενη βδομαδα θα εχουμε απαντηση μου ειπε.

μαλλον ειναι ακριβα και μασησαν
αλλα ΘΑ ΑΛΑΧΤΟΥΝ ΟΛΑ. επιμενω

στην επιστροφη που ερχομουν διαπιστωσα μεταλικο θορυβο στο εμπροσθιο αριστερο τροχο μονο οταν στριβω δεξια ομως. μαλλον ακουμπαει ο δισκος στην προστατετυτικη κιθαρα που ειναι απο μεσα. αλλα γιατι να ακουμπαει μονο οταν στριβω? στρεβλωνει κατι?
θα βγαλω τον τροχο με την πρωτη ευκαιρια και θα το βρω μονος μου...

μου ειπαν οτι τα πισω αμορτισερ εχουν κατσει

αυτα τα ολιγα και βλεπουμε...

μου ειπαν οτι μετα την 3τια για παραδειγμα δεν καλυπτει η εγγυηση τις ταπετσαριες ας πουμε...
τελικα μουφα η 6της εγγυηση? 3+3?

εγω αυτο βλεπω οτι μετα τα 3 χρονια θα μπλεξουμε....