Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-09-09, 14:20
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton Εμφάνιση μηνυμάτων
Απλά Μιχάλη, το ποσοστό βγαίνει επι όσων είχανε άποψη, δυστυχώς!
Θα σε παρακαλέσω να μην το ξαναπεις αυτό. Εγω δλδ δεν εχω άποψη? Οπως πολυ ομορφα και αναλυτικα ξεκαθαρισα στα ποστ μου πιο πριν, εξηγησα πληρως το πόσο εγκυρη άποψη εχω επι του θέματος και τον λογο που δεν παω να ψηφίσω. Ας το εγραφες "επι όσων ψηφισανε"...
Θα μου πεις πως δεν εχω αποψη για αυτους (κυβερνηση). Πιστεψε με το μηνυμα το παιρνουν, και αυτο φανηκε στις προηγουμενες ευρω-εκλογες...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton Εμφάνιση μηνυμάτων
Η Αποχή δεν κυβερνάει, και ας είναι 80%. Γιατί ο άλλος που θα βγάλει 45% σε μια τέτοια περίπτωση, το βγάζει επι του 20% που ψήφισε!!!! Γιατί όπως πολύ σωστά είπες, η ψήφος είναι δράση. Επιλέγω ποιος θα με κυβερνήσει. Επιλέγω, ότι ΔΕΝ θέλω κάποιον απο αυτούς..... και αυτήν την στιγμή, ο μόνος τρόπος είναι μη δίνοντάς τους την εξουσία, σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που να φοβούνται ανα πάσα στιγμή!
Δυστυχως με αυτο που σκεφτεσαι να κανεις ενισχυεις καποιον. Δεν αποδυναμωνεις (εστω και αν αυτο ισχυει εμμεσα) καποιον αλλο. Η ψηφος σημαινει ενισχυση. Αυτη ειναι η εννοια της ψήφου.
Και αν θελεις να στο εξηγησω περεταιρω, αν ολοι συνενοούμασταν να ψηφισουμε τον ΚΑΤΜΑΝ και τελικά όντως εβγαινε ο ΚΑΤΜΑΝ... θα ήθελες να σε κυβερνήσει ο ΚΑΤΜΑΝ?
Τι θα ελεγες μετα? Οτι είχες αλλη προθεση? (δλδ να μην ενισχυσεις τα αλλα κομματα). Και λοιπόν? Θα εβγαινε ο ΚΑΤΜΑΝ και θα ελεγε πως τον ψηφισε ο Ελληνικός λαός αρα εχει καθε συντριπτικό δικαιωμα να σε κυβερνήσει... με ό,τι αυτο συνεπαγεται...

Ελπίζω να καταλαβαινεις το σκεπτικό...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 04-09-09 στις 14:27.
Απάντηση με παράθεση