Θέμα: 111 FORUM
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-09-09, 17:43
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αν και τα έχω ξαναπεί θα τα ξαναπω πάλι. Στο ΚΤΕΟ κόβουν το αμάξι αν έχει σοβαρά προβλήματα, όπως αμορτισερ καραδιαλυμένα, να μην έχει φρένα και άλλα τέτοια. Δεν κόβουν για φούσκες πχ. Και εμένα το έγραψαν απλά στις παρατηρήσεις. Εγώ δεν είχα κάνει και ευθυγράμμιση και είπε αν ήταν λίγο παραπάνω θα με έκοβαν! το ΚΤΕΟ δεν έχει ΚΑΜΙΑ αρμοδιότητα στο θέμα του θορύβου της εξάτμισης, είναι καθαρά θέμα ΥΠΕΧΩΔΕ αυτός είναι υπεύθυνος για αυτά, για να μετρήσουν και να μπορούν να σε κόψουν χρειάζεται εκεί να υπάρχει κλιμάκιο του ΥΠΕΧΩΔΕ όπως πρέπει και στους δρόμους αν δίνουν κλήσεις. Το να σε κόψουν ή να σε γράψουν στον δρόμο χωρίς να σε μετρήσουν με το σωστό όργανο και χωρίς να υπάρχει εκεί κλιμάκιο του ΥΠΕΧΩΔΕ να υπογράψει είναι 100% παράνομο και καταχρηστικό. Γιαυτό απλά δεν λένε τίποτα για τις εξατμίσεις στο ΚΤΕΟ και σε ιδιωτικά και σε δημόσια.

Jason για τα φρένα τα έχουμε ξαναπεί, εγώ που έψαχνα μόνο με 250 ευρώ! βρήκα δαγκάνες από taxi avensis 2litro και θες και νεες δισκόπλακες και τακάκια μετά από Toyota, αλλά για να βρεις σίγουρα πας με τις δαγκάνες στην Toyota στον Κηφισσό γιατί αλλού είναι άσχετοι. Οπότε μιλάμε για κόστος όλα μαζί (χωρίς τοποθέτηση) καμιά 400-450 ευρώ. Εγώ δεν έβαλα επειδή ήταν οκ οι δισκόπλακες μου, αν φαγωθούν ή στραβώσουν αυτή είναι η λύση.
Για την μπαταρία τώρα, κανονικά είναι 12 volts, αλλά όταν δουλεύει το αμάξι την φορτίζει το δυναμό και φτάνει 14+ αν το σβήσεις κατεβαίνει σιγα σιγα και πάει στα 12-12,5. Δεν έχει να κάνει αυτό με τα φωτα σου κάτι άλλο τρέχει. Εγώ έχω κανονικά και τα εβγάλαν ότι φωτιζουν άριστα και δεν έχω και εγώ πρόβλημα στον δρόμο.
Απάντηση με παράθεση