Λοιπον ειχα βγει βολτα τωρα στην περιοχη μου μιας και ημουν αποφασισμενος να γραφτω σε σχολη σημερα. Τελικα πηγα σε αυτον που μου ειχε πει 350Ε+60Ε τα παραβολα συνολο 410Ε. Βεβαια μιλαμε για απεριοριστου κατευθειαν. Μου εκανε εντυπωση οτι τοσα και περισσοτερα ζητουσαν οι υπολοιποι για την Α1 κατηγορια. Τον ρωτησα και για ψιλα γραμματα και κρυφες χρεωσεις και μου ειπε οτι δεν υπαρχουν και οτι αυτη ειναι η τελικη τιμη. Ελπιζω να μην βγει τιποτα παραπαν το μελλον. Επισης να προσθεσω πως χρειαζονται και φωτογραφιες διαβατηριου 4 με κοστος περιπου 15Ε.
Μου ειπε οτι αυριο θα στειλει τα χαρτια και οτι ο φακελος θα ετοιμαστει την Πεμπτη. Αρα μαλλον απο Παρασκευη μαθηματα.Επισης οτι η ολη διαδικασια κραταει περιπου 15 μερες.(Το υπουργειο να δω ποσο θα κανει να βγαλει μετα το διπλωμα).
Υ.Γ. 1) Βαγγελη αν δεν βιαζεσαι να το βγαλεις ψαξτω λιγ παραπανω,πιστευω οτι θα βρεις και χαμηλοτερεσ τιμες.
2)Μου εκανε εντυπωση οταν πηγα να βγαλω τις φωτογραφιες που ο τυπος μου ειπε οτι επειδη ημουν αξυριστος 6-7 μερες μπορει να μην δεχοντουσαν την φωτογραφια και επισης επρεπε να βγαλω το σκουλαρικι απο το αυτι. Πολυ αυστηρα τα πραγματα. Ελπιζω να μην εχω προβλημα.
|