Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-07-09, 15:09
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Να μαι και εγω...... Ετσι ειπαμε ρε παιδια? Κανετε αγορες και δεν μου λετε , τιποτα????? Ενταξει ειχω μπλεξει , αλλα δεν σημαινει κατι αυτο!!!!! Πλακα κανω!

Ανδρεα , θα παραγγειλει ο καθενας μονος του? Για δωσε λεπτομεριες. Εγω δεν μπορω να πω ακομα εαν ενδιαφερομαι. Θα πρεπει να γυρισω απο διακοπες πρωτα..... Αρα θα ξερω μετα τις 10 του μηνος!
Η παραγγελία δεν ξέρω εάν θα γίνει ξεχωριστά από τον καθένα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σταλούν με ξεχωριστές αποστολές. Οπότε το λογικό είναι να γίνουν και ξεχωριστά οι πληρωμές από τον καθένα από εμάς. Θα ξεκαθαρίσουν όλα αυτά όμως εφόσον φτάσουμε στο σημείο να μπορούμε να παραγγείλουμε, δηλαδή να γίνουμε 7 άτομα... Έχω ήδη στείλει email στον Κινέζο για να μου πει πως ακριβώς θα γίνουν οι πληρωμές... Πάντως, δεν το βλέπω να έχουμε προχωρήσει σε αγορά πριν τον 15αύγουστο