Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-07-09, 10:41
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 251
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δυο ανοίγματα με saxo vts.

1) φορούσε 16ρες από ότι φάνηκε και στήθηκε σε φανάρι να ανοίξει με ένα rallye με καρότσα από 13ρι και μοτέρ δεν ξέρω. Στο rallye ήταν τρεις, εγώ και το σάξο είμασταν από 2. Εγώ στήθηκα μαζί τους πίσω από το σάξο. Στο ξεκίνημα φάνηκε να τον έχω εύκολα και για αυτό άφησα γκάζι. Στη 2α έφυγε λίγο αφού άφησα γκάζι αλλά στον κόφτη τον είχα μαζέψει και είχα φτάσει δίπλα του. Μετά 3η και 4η που ανοίξαμε το σάξο πήγαινε καλά με μια μικρή τάση να τον μαζεύω. Μετά κόψαμε και πήγα δίπλα να χαιρετήσω όπως κάνω πάντα αλλά το παιδί μάλλον δεν είχε όρεξη για κουβέντες αφού με κοίταζε σα να τον έβρισα! Συμπέρασμα, τα σάξο με 16ρες χάνουν πάρα πολύ και το συγκεκριμένο πρέπει να φόραγε πρόγραμμα κατά 99%

2) Σάξο πολύ παιχνιδιάρικο στο δρόμο και εγώ κολλάω πίσω του με 2α και 5000 περίπου. Κάνει αλλαγή λωρίδας για να φύγει από την κίνηση και ακολουθώ από πίσω. Πάλι αναγκάζομαι να αφήσω γκάζι γιατί τον μάζευα οπότε και φεύγει πάλι μπροστά. Ξαναπατάω και στην 3η τον έχω μαζέψει και τον έχω πάλι δίπλα. Μας κόβει πάλι κάποιο αμάξι και αλλάζουμε λωρίδα και φεύγουμε πάλι σε άδειο πλέον δρόμο από 2ες και 5000 πάλι εγώ.
Λοιπόν 3η μάζευα σε σημείο που νόμιζα ότι δεν πατάει τέρμα. 4η τα ίδια και φτάνω δίπλα του. Στο φανάρι μιλήσαμε με το παιδί το οποίο ήταν άψογο και παραδέχτηκε ότι φοράει πρόγραμμα και άλλα πολλά (όχι σαν κάτι άλλους που λένε ψέματα). Ρώτησε και μένα τι φοράω και όταν του είπα μαμά δε φάνηκε να με πιστεύει. Πάντως το παιδί ήταν άψογο και μακάρι όλοι που κάνουν ανοίγματα να ήταν σαν αυτόν

Από τα 2 αυτά ανοίγματα έβγαλα χρήσιμα συμπεράσματα γιατι σε άλλα φόρουμς διαβάζουμε πολλά για τα σαξοραλλα και τα TS...