Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-07-09, 20:54
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Εγώ άλλαξα μια φούσκα κρεμαριέρας και χάλασε η ευθυγράμμιση μετά, πριν ήταν οκ. Ετσι εννοείτει ότι έχασε μόνο εκείνο το πλευρό, γιατί αν είναι και στις 2 μεριές ποτέ δεν πρόκειτε να τα καταφέρεις χωρίς μηχάνημα. Όταν έλυσα το ακρόμπαρο με παχύμετρο μέτρησα πόσο είναι το σπείρωμα που έχει μέχρι το ακρόμπαρο. Μετά όμως δεν το έβαλα προφανώς ακριβώς όσο μέτρησα οπότε η απόκλιση ήξερα ότι ήταν μικρή! επειδή τώρα το αμάξι έχει μαμά ελατήρια και εγώ είμαι αδύνατος χωράω από κάτω και βίδωνα-ξεβίδωνα το σπείρωμα που έχει η κρεμαρίερα και πάει στο ακρόμπαρο, χωρίς να το σηκώνω πάνω κάθε φορά! Βέβαια μη φανταστείς ότι είναι εύκολο, μπορεί να έπεσα από κάτω και 15φορές! πάνω από 1 ώρα έφαγα και μετά το τετράγωνο βόλτα το αμάξι και ανάλογα που τράβαγε το τιμόνι υπολόγιζα αν πρέπει να το σφίξω ή να το ξεσφίξω και πόσο. Και για αποφυγή παρεξηγήσεων επαναλαμβάνω, ότι κανονικά μόνοι μας δεν μπορούμε με τίποτα να το φέρουμε εκτός αν υπάρχουν οι προυποθέσεις που υπήρχαν στην περίπτωση μου δλδ ήξερα τι απόκλιση είχε και που και μόνο στο ένα άκρο. Αλλιώς δεν έρχετε με την καμία!
Απάντηση με παράθεση