αυτά είναι αντικειμενικά ανάλογα πως κρίνει ο καθένας δλδ κάτι που εγώ το λέω πολύ άλλος το λέει λίγο. Πάντως είναι γνωστό ότι γενικά τα ΑGX είναι ποιό μαλακή ανάρτηση από τα κονι τα κίτρινα. Και όπως εχω ξαναπεί και για άλλους λογους προτίμησα τα AGX. Στο starlet ήταν πολύ σκληρά και ενώ από κρατήματα ήταν πολύ καλά σε θέμα άνεσης θα του έβαζα 0. Και είχα μπροστά την ρύθμιση στην μέση και τα πίσω +180 μοίρες, χαμήλωμα 3,5cm με eibach ελατήρια και λάστιχα 185/55/14. Για να μη πω πόσες ζημιές μου βγάζανε ενώ τα πρόσεχα κιόλας. Και ξέρω και περιπτώσεις που τους έσπαγαν για πλάκα. Αλλά δεν σημαίνει αυτό ότι το ίδιο θα γίνει σε όλους! για τα coilovers που λέγαμε εγώ ειμαι 31 τώρα και δεν έχω την πόρωση που είχα κάποτε, αν είχα τότε την ευκαιρία στο GT που είχα και buckets θα έβαζα ασυζητιτί coilovers, τώρα όμως πλέον δεν με συγκινούν αυτά, για μένα πάει πρώτα η άνεση και μετά όλα τα άλλα, γιαυτό και πήρα corolla και όχι starlet και γιαυτό πούλησα και τα buckets και δεν τα κράτησα. Γούστα είναι αυτά.
|