Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-07-09, 16:26
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Pano σου είπα κάποιες ενδεικτικές τιμές πάνω κάτω εκεί πάνε, τα άλλα μοτερ μόνο αρχική αγορά είναι αρκετά ακριβότερα! μην ξεχνάμε οι ΕΕ111 φοράγανε 1300cc φαντάσου τώρα να είναι turbo κοντά στα 2πλάσια αλογα. Τουλάχιστον εγώ από θέμα ταχύτητας και δύναμης είναι υπερ ευχαριστημένος για τα γούστα μου, μερικοί θέλουν και άλλη δύναμη, αλλά στο turbo την παίρνεις εύκολα δλδ με μικρό σχετικά κόστος χωρις πολλές πολλές αλλαγες το πας και 170+ hp. Για το δήλωμα που λες επειδή είναι ήδη η αδεια σου 4Ε απλά δεν το δηλώνεις και ΚΤΕΟ περνάς μια χαρά όπως πέρασα και εγώ και δεν σου λένε και τίποτα. Για να μην γράφω εκθέσεις αν αποφασίσεις να βάλεις 4E-FTE να σου πω και μερικά πράγματα σημαντικά για την μετατροπή.

Α! και κάτι άλλο! εγώ έβαλα αυτό το μοτερ επειδή το ΕΙΧΑ! από το starlet GT που μου το έκανε μια βλαμένη τροπέτο και δεν μπορούσα να το πουλήσω το μοτερ. Την corolla την πήρα μόνο για αυτό τον λόγο αλλιώς θα έπαιρνα νέο αμάξι. Όμως αν είχα αυτή την corolla και ήθελα μοτερ δεδομένου ότι έχω μανία με τις turbines και δεν μπορώ χωρίς σκασίματα θα έβαζα 3S-GTE! :PPpppppp
Απάντηση με παράθεση