Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-07-09, 15:44
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 547
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Σημερα πηγα το αμαξι στον φανοποιο και μου το κοστολογησανε στα 300 ευρω. Ευτυχως συμφωνησε και ο εμπειρογνωμονας της ασφαλιστικης της κουλης που το χτυπησε και δεν παιζει να χασουμε απο κει.

Θα θελα την γνωμη σας σε κατι. Απο τοτε που πιασαν οι ζεστες, με το που πατησω γκαζι (κυριως στις χαμηλες) τα πειρακια ακουγονται πιο πολυ κι απο την μουσικη που βαζω. Εχω ελεγξει καποιες παραμετρους, οπως χοανη βενζινη και χιλιομετρα που χω κανει με τα μπουζι. Εχουμε και λεμε: η χοανη καθαριστηκε πριν φυγει το αυτοκινητο για τις Ευρωεκλογες, οποτε το θεωρω λιγο απιθανο μεσα σε ενα μηνα να μπουκωσε τοσο πολυ. Στο θεμα της βενζινης παντα βαζω 100αρα, εκτος απο μια φορα μεσοβδομαδα που αναγκαστικα εβαλα απλη απο αλλου, και ειδικα αυτος την νερωνει πολυ. Τα μπουζι ειναι ιριδιου με 13000 χιλιομετρα στην πλατη τους, και με αντοχη μεχρι τις 30000 (θα παρουν ποδι πιο νωρις εννοειται). Ειδικα για τα μπουζι ομως ο πατερας μου ειπε κατι που προσωπικα δεν το θεωρω ατοπο. Μηπως αυτα που εχει ηδη πανω ειναι καπως θερμα, και τωρα με τις ζεστες δεν δουλευουν σωστα? Λετε να βαλω αλλα πιο ψυχρα?