Πηγα σημερα στην αντιπροσωπεια για το σερβις των 45000 χλμ. Μπαινω μεσα του λεω εφερα δικα μου λαδια ( Castrol Magnatec 10w40). Τα βλεπει και γυριζει μου λεει οτι αυτοι καμία φορα δε βαζουν 10w40, μονο 5w30. Γυριζω του λεω 10w40 εβαλες γιατι το θυμαμαι αφου μιλησαμε μαζι και μαλιστα αυτο που περισσεψε μου το εδωσες για την επομενη αλλαγη και το εβαλα στην επομενη αλλαγη στην Αθηνα. Γι'αυτο και εφερα παλι ιδιο λαδι. Αυτος να επιμενει. Μετα κοιταει το λαδι, και λεει δεν ειναι το σωστο,γιατι καπου γραφει "part synthetic technology" και οχι σκετο synthetic, και με λεει να ξαναερθεις στις 7500 να τα αλλαξουμε. Καλα του λεω βαλτα και αν ειναι θα ξαναερθω. Ουτως η αλλως καθε 7500 αλλαξω.Μανια ομως να μου βαλει λαδια αντιπροσωπειας. Εν τελει μου εβαλε τα δικα μου. Αφηστε ειναι και αλλα που με τσατισαν αλλα θα βγω off topic και πολυ μαλιστα. Ασε που ηταν αγενης, εκανε οτι το ηξερε ολα. Ενω στην Αθηνα, ακομα και ενα φιλτρο αξιας 15 ευρω σε ρωτανε αν θες να τα αλλαξεις. Εδω στη Δραμα πρεπει να τους κυνηγας απο πισω να δεις τι κανουνε

Α ξεχασα 72 ευρω στην αντιπροσωπεια και 44 ευρω τα λαδια συνολο 116 ευρω.