Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-07-09, 02:55
Το avatar του χρήστη harbov
harbov Offline:

Μοντέλο: Corolla G6 '99
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 273
harbov είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Black Pearl Εμφάνιση μηνυμάτων
1 δευτερολεπτο δεν ειναι μισο καπο???? Παιδια ειλικρινα θα ειμαι οσο πιο ευγενικος γινεται. Φυσικη ξερεται??? Μετραμε σε ιδιες μοναδες χρονου??? Σε 1 δευτερολεπτο δεν περνεις καν ανασα...

Θα τρελαθουμε τελειως τωρα??? Νομιζω μιλησα πολυ ομορφα και με αποδειξεις, δεν τα βγαλα απο το μυαλο μου. Το οτι μπορει να νικησω εγω σε μια κοντρα ή καποιος αλλος παιζει ρολο και ποσο κουλος ειναι ο εκαστοτε οδηγος. Εγω μιλησα με απολυτους αριθμους. Μπορειτε να πειτε την αποψη σας και να το αποδειξετε. Μη μου λετε εβαλα κοντρα και τον πηρα, γιατι με αυτο τον τροπο μπορω να πω και γω οτι με το Auris νικησα TS...
Αν πραγματικα ειναι κουλος ο οδηγος θα μπορουσε να συμβει και αυτο. Δηλαδη ας ειμαστε πιο σοβαροι, ποσταρα ξεκαθαρα πραγματα και περιμενω ξεκαθαρα σχολια και οχι off topic κοντρας. Μιλησα για δυναμομετρισεις και απολυτους αριθμους.
Ωραια σε απολυτους αριθμους auris και ε111 εχουν παραπλησια κιλα αν ιππο η διαφορα ειναι κατω απο 0.3κιλα/ιππο. Μην ξεχνας οτι εχεις ενα σοβαρο μειονεκτημα το ηλεκτρογκαζο. Και οτι το ολο στησιμο του ε111 ειναι πιο σπορ απο το Auris. Οντως το 1sec στα 400μ ειναι μεγαλη διαφορα ειτε το θελεις σε καροτσες ειτε σε δευτερολεπτα και δυσκολα αλλαζει.

Πολυ καλο το Auris παντως αφου βγαζει τοσο καλα αποτελεσματα στην δυναμομετρηση

Οσο για το τι μπορει να γινει σε μια κοντρα ειναι αλλο θεμα ο εχει τεραστια σημασια οσο και αν αυτο ξενιζει καποιους.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
επειδή φίλε μίλησες για φυσική....
ένα αυτοκίνητο που κινείται με 60 χιλιόμετρα την ώρα, διανύει σε ένα δευτερόλεπτο 16,6 μέτρα... είναι το καπό σου 16 μέτρα;;;;
Επειδη μιλησες για κοντρα μαθε οτι τα αυτοκινητα στα 400μ δεν πηγαινουν με 60χλμαω...(εκτος αν τα οδηγας εσυ...1η,2α,5η χαχαχαχαχαχαχα)

I am not normally a religious man, but if you are up there, save me Superman

One day i want to become B.E.A.M.S.
Απάντηση με παράθεση