Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LIAKOYRAS
ε καλα οχι και το χρυσοπληρωσε...σε σχεση με τα 20 χιλιαρικα που ζηταει ο φιλος με το TS μια χαρα ειναι, και στο κατω κατω μην τα μηδενιζουμε και ολα,για οδηγησε λιγακι τον 2λιτρο του γκρουπ και θα αναθεωρησεις...σιγουρα
|
Πάντως άσχετα με το θέμα αλλά σχετικό με συγκριτικά αυτοκινήτων, πιστεύω ότι είναι άδικο να συγκρίνει κανείς αμάξι οκταετίας (COROLLA TS) οπότε σχεδίασης 12ετίας τουλάχιστο, με κάτι το οποίο είναι πρόσφατο και άλλου κόστους αγοράς. Καινούργιο το ΤΤ σε σχέση με την καινούργια ΤS (αν μπορεί να κάνει κανείς αναλογία τιμής) είναι σε άλλη κατηγορία. Σαφώς οι αναρτήσεις (γιατί δεν είναι όλα μόνο μοτέρ) του ΤΤ είναι πιο εξελιγμένες και μπορεί να πει κανείς ότι συμπεριφέρεται για τον μέσο οδηγό πολύ καλύτερα από οιοδήποτε TS. Αλλά η 6χρονη εγγύηση, το κόστος ανταλακτικών και σέρβις, η μικρότερη συχνότητα αλλαγής φθαρμένων μηχανικών μερών σε μοτέρ ατμοσφαιρικό απότι σε τούρμπο και φυσικά τα καινούργια μέτρα που δεν ξέρουμε μέχρι που θα φτάσουν κάνουν μια σημαντική διαφορά για ανθρώπους της μικρομεσαίας τάξης να αγοράσουν μάλλον μεταχειρισμένη TS απότι μεταχειρισμένο ΤΤ.
Φυσικά δεν μπορεί ο κανόνας να αποκλείσει τις εξαιρέσεις. Έχω φίλο στην πολυκατοικία που παίρνει περίπου όσα παίρνω κι εγώ και έδωσε πριν το τέλος ταξινόμησης για Α4 1.8Τ Quattro sport edition (χαμηλωμένο κλπκλπ) και φουλ έξτρα (χειριστήρια, δέρματα, ηλιοροφή κλπ) μοντέλο 2005 27000€. Φυσικά αυτό το αμάξι καινούργιο έκανε τότε περί τα 40000€. Αλλά για τα δικά μου δεδομένα δεν θα ήταν η πρώτη επιλογή....
Είναι όλα θέμα επιλογής λοιπόν.