Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-06-09, 18:37
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από johnboy Εμφάνιση μηνυμάτων
φαινεται πως με εκνευριζουν οι κοτσαδοροι ε? την εχω παθει, για αυτο εκνευριζομαι
όταν βάλεις έναν κοτσαδόρο φροντίζεις να εξέχει όσο χρειάζεται.έχω δει και εγώ να εξέχουν κοτσαδόροι περισσοτερο από μια πιθαμη.ε εκεί θα βρεις δεν υπάρχει περίπτωση αλλά και από την άλλη όπως είπες και εσύ οι περισσότεροι ζούμε σε μεγαλουπόλεις,άρα οι θέσεις πάρκιν είναι περιορισμένες.επομένος έχουμε φροντίσει να μάθουμε να τα σφινόνουμε τα αυτοκίνητά μας σε θέσεις που με το μάτι δεν το πιστεύεις ότι χωράει.να παρκάρεις θα προσπαθήσεις όχι να κάνεις κόντρα σε φανάρι.μικρές και αργές κινήσεις.επομένως αν ο κοτσαδόρος εξέχει όσο χρειάζεται θέλει προσπάθεια για να τον ακουμπήσεις και να φροντίσεις να κάνεις και ζημιά στο δικό σου αυτοκίνητο.

ο κολητός μου δεν πλήρωσε τίποτα.ίσα ίσα ο πιτσιρίκος ξηλώθηκε κανονικά και του άλλαξε και το ρεζερβουαρ που έχανε.ενώ αν δεν το έπαιζε και έξυπνος μπορεί να μην πλήρωνε τίποτα

τέλος όσον αφορά το άλλο που αναφέρεις για τους κοτσαδόρους σε πληροφορώ ότι και εγώ μονιμα πάνω τον έχω αφού δεν είναι αποσπώμενος.μήπως εννοείς ότι είμαι και εγώ γαιδούρι δηλαδή?

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση