Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
έλα ρε Στέλιο, δεν άργησα και τόσο πολύ τελικά, αμέσως να κάνεις παράπονα....
Λοιπόν σήμερα η συνάντηση ήταν καταπληκτική με πάρα πολλές παρουσίες.
πέρα από τους στάνταρ
Corollapatra (αντρεας)
Xaros (Γιώργος)
Sop (Νίκος)
Harbov (Μπάμπης)
Janakasgr (Γιάννης)
Corollakias 1.6 (Γιώργος)
είχαμε special guest τους
Stetas (Στέλιος) που ήρθε από την Κω
Tsport192 (Ηλίας) που ήρθε από Αθήνα
Στέλιο χαρήκαμε πάρα πολύ που σε είδαμε. μην ξεχνάς ότι όπου και να πας, είσαι κομμάτι του παραρτήματος Πάτρας...!
να ευχαριστήσω τον Ηλία που μου απενεργοποίησε τον βομβητή από τη ζώνη ασφαλείας του συνοδηγού (θα σε ξαναχρειαστώ όταν αλλάξω μπαταρία  )
|
Δυναμη η συγκεντρωση χθες και Βαγγελη ντροπη σου που ξεχασες το μαναδικο θηλυκο μελος της παρεας μας την Ζωη(κοπελα Μπαμπη-Harbov), γι αυτο οι γυναικες δε σε συμπαθουν

Οσο για χθες για μερικα μελη τραβηξε ως αργα και επωδυνα......αλλα θα κανω ξεχωριστο ποστ!!!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov
Ρε Βαγγελη παλι αργησες να πας στην συναντηση? Απαραδεκτος αφου ηξερες οτι σε περιμενει και κοσμος. Και εγω χαρηκα που σας γνωρισα παιδια (Στελιο και Ηλια).
Οσο για τη νυχτα χθες τελικα αποδειχτηκε μεγαλη, και το πορισμα της ηταν οτι αν και τρικαβαλος πεταω στα φαναρια....     :mr green:
|
Οντως αλλα χανεις αλλου ομως........!!!!!!!

Περισσοτερες λεπτομερεις στο επομενο μου ποστ!!!!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollakias1.6
να ευχαριστησω και εγω ολα τα παιδια τοθ club που συνενοηθηκαν για να ερθω και εγω στην συναντηση και ακομα περισσοτερο τον μπαμπη που με εφερε απο τα κτελ και τον βαγγελη που με γυρισε ριο...και μετα λετε για το παιδι οτι σκεφτεται την βενζινη...αντεπιθεση ranger!!!!
|
Μην του δινεις αερα, του δωσα 5 ευρω πριν φυγετε......

Αστα αυτα, γιατι ξεχασες εμενα που τα κανονισα ολα αυτα

Και ειχα προβλεψει και την ζημια στ αμαξι!!!!!!!