Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-06-09, 01:25
Το avatar του χρήστη corolla arta
corolla arta Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: corolla 4zz-fe
Περιοχή: Άρτα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
corolla arta είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
ωραίες οι ζάντες και συμφωνώ για τις διαστάσεις ελαστικών στις 16αρες, αλλά δεν ξέρω τα κυβικά σου μήπως με 16αρες το αμάξι κρεμάει λίγο? μαμά 14αρες δεν είχε? καλύτερα νομίζω είναι 195/50/15. Γνώμη μου πάντα. Εγώ τέτοια έχω σε continental premium contact2 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Να συμπληρώσω άσχετα για να το έχεις υπόψην ότι τα kyb τα μαύρα δεν κάνουν για χαμήλωμα, γενικά δεν έχουν καλές επιδόσεις (για κρατήματα) και με χαμήλωμα χαλάνε ποιό γρήγορα. Αν τα έβαλες τώρα άστα και όσο κρατήσουν και μετά πας σε κάτι καλύτερο.
νομιζω οτι ειμαι στο ιδιο βημα με αυτη την διασταση.14αρες φοραω τωρα.απλως ηθελα 16 να φιανεται πιο ομορφο.δεν με ενδιαφερουν και τοσο οι επιδοσεις να σου πω την αληθεια.οσο για τα kyb τα μαυρα που μιλησα με την αντιπροσωπεια στην αθηνα δουλευουν κανονικα μου ειπαν για 3 ποντους χαμηλωμα.για παραπανω καιγονται γρηγορα και δεν κρατανε καθολου.γενικα με το κρατημα ειμαι ευχαριστημενος νομιζω ομως οτι βοηθανε και τα apex τα ελατηρια που φοραω παρα πολυ γιατι ειναι αρκετα σκληρα.για offset ξερετε τι να βαλω για να φαινεται λιγο πιο πλατυ πισω?διορθωστε με αν κανω λαθος.τα toyo t1r ξερετε σε τι τιμη παιζουν?