Θέμα: Ts Forum -4-
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-06-09, 10:08
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Φίλε μου kosma, απευθύνομαι σε εσένα όχι επί προσωπικού αλλά με αφορμή την άποψη που εξέφρασες και με την οποία γνωρίζω ότι συμφωνούν και άλλοι. Νομίζω είμαστε όλοι μας μεγάλα παιδιά και αρκετά ώριμοι για να καταλάβουμε τους κινδύνους που εγκυμονεί για το club (είτε νομικά είτε ουσιαστικά ως εικόνα club) το να γίνεται οργάνωση για κόντρες. Είναι άλλο να αναφέρεις απλά κάτι που σου έτυχε στο δρόμο ή κάτι που έγινε με έναν φίλο σου και άλλο να κανονίζεις τάδε μέρα και τάδε ώρα στο τάδε μέρος θα γίνει αυτό. Στη πρώτη περίπτωση κάποιος αναφέρει ένα συμβάν προσωπικό του και για το οποίο το club δεν μπορεί να φέρει ευθύνη ούτε να απολογηθεί ούτε να διαγράψει, ενώ στην δεύτερη περίπτωση, εάν οι διαχειριστές δεν επέμβουν, αυτομάτως σημαίνει ότι το club συναινεί και παροτρύνει τέτοια γεγονότα. Ο καθένας μας μπορεί να αξιολογήσει πόσο επικίνδυνο είναι αυτό από νομική σκοπιά για τους υπεύθυνους του club αλλά και πόσο κακό κάνει στην εικόνα του club προς τα έξω. Όλα αυτά δεν βγαίνουν από το μυαλό μας ούτε έχουμε το "κόλλημα" αυτό... Είναι πράγματα που έχουν συμβεί στο παρελθόν με άλλα clubs...

Από την άλλη μεριά, δεν θα συμφωνήσω ότι μιλώντας για βελτιώσεις σημαίνει αυτομάτως ότι παροτρύνουμε και τις κόντρες. Και εγώ θέλω να βελτιώσω το αυτοκίνητό μου. Το γνωρίζεις από πρώτο χέρι ότι έχω ήδη βελτιώσει την ανάρτησή του, έχω κάνει πολύ μικρές παρεμβάσεις σε φίλτρο-εξάτμιση και κάποια στιγμή θέλω να υπερκυβίσω. Αυτό όμως δεν το κάνω για να είμαι μπροστά από τον "Μπάμπη" αλλά για να μπορώ να μετακινώ με περισσότερη ενεργητική ασφάλεια την οικογένειά μου (να κάνω για παράδειγμα μία προσπέραση πολύ πιο άνετα και ασφαλέστερα από τώρα, να μπορώ να στρίβω σε στροφές χωρίς μεγάλες κλίσεις και περισσότερη ασφάλεια κ.λ.π.).

Ελπίζω να γίνεται αντιληπτό το φιλικό ύφος των γραφομένων μου και να μην παρεξηγηθώ...