Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-06-09, 09:07
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα πω κάτι που στο άλλο topic το έχω ξαναπεί. Αν έχουμε φυμέ στο αμάξι μας (εννοείτε ότι δεν έχουμε στο παμπριζ γιατί απαγορεύετε εντελώς).
1) Πάμε και βγάζουμε την πιστοποίηση που έδειξα ποιό πριν στο topic αυτό. Αν έχουμε και στα μπροστινά πλαινά δεν μας τα γράφουν επειδή δεν είναι νόμιμα, και εγώ δεν τα πιστοποίησα αυτά. Τα άλλα οκ όμως.
2) Στο ΚΤΕΟ όταν πάμε, εγώ πήγα σε ιδιωτικό, είχα κατεβασμένα τα 2 μπροστινά πλαινά, μου λέει αυτός στην είσοδο που παίρνει τα χαρτιά, βεβαίωση για τα φυμέ έχεις? του λέω βεβαίως και του την έδωσα. Δεν είπε τίποτα άλλο.
Στο τέλος ανέβασαν τα παράθυρα και δεν είπαν το παραμικρό. Αρκεί όμως να έχετε βεβαίωση,μην πάτε έτσι! δεν θα σας περάσουν!
Και εγώ το έχω ξαναπεί στο άλλο topic: Πήγα σε ιδιωτικό ΚΤΕΟ με φιμέ σε όλα τα παράθυρα, με ανεβασμένα τα μπροστινά, χωρίς βεβαίωση και με περάσανε χωρίς κανένα πρόβλημα. Μην είμαστε απόλυτοι για κάποια πράγματα... Σαφώς και θα πρέπει να υπάρχει βεβαίωση, αφού πλέον δίδονται τέτοιες από τα καταστήματα που τοποθετούν φιμέ, αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι κόβεσαι χωρίς αυτή...