Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-06-09, 16:51
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1038
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Θα πω κάτι που στο άλλο topic το έχω ξαναπεί. Αν έχουμε φυμέ στο αμάξι μας (εννοείτε ότι δεν έχουμε στο παμπριζ γιατί απαγορεύετε εντελώς).
1) Πάμε και βγάζουμε την πιστοποίηση που έδειξα ποιό πριν στο topic αυτό. Αν έχουμε και στα μπροστινά πλαινά δεν μας τα γράφουν επειδή δεν είναι νόμιμα, και εγώ δεν τα πιστοποίησα αυτά. Τα άλλα οκ όμως.
2) Στο ΚΤΕΟ όταν πάμε, εγώ πήγα σε ιδιωτικό, είχα κατεβασμένα τα 2 μπροστινά πλαινά, μου λέει αυτός στην είσοδο που παίρνει τα χαρτιά, βεβαίωση για τα φυμέ έχεις? του λέω βεβαίως και του την έδωσα. Δεν είπε τίποτα άλλο.
Στο τέλος ανέβασαν τα παράθυρα και δεν είπαν το παραμικρό. Αρκεί όμως να έχετε βεβαίωση, μην πάτε έτσι! δεν θα σας περάσουν!

Όταν βγάζουμε την βεβαίωση σε κάθε τζάμι πιστοποιημένο μας κολλάνε και μικρό αυτοκολητάκι που λέει τι είδος μεμβράνης έχουμε.
Αυτό που επιτρέπεται στα μπροστινά πλαινά είναι με διαπερατότητα φωτός 75% και ΔΕΝ έχει φυμέ χρώμα, κόβει λένε μόνο τις UV. Αλλά δείχνει με το μάτι σαν να μην έχει το αμάξι φυμέ σε αυτά τα τζάμια! για μένα είναι μούφα! και γιαυτό και δεν έκανα τον κόπο να τα αλλάξω. Αν δείτε όμως μπλόκα προσέχτε γιατί το πρόστιμο είναι 10 μέρες αφαίρεση πινακίδων και 80 ευρώ πρόστιμο (αλλά νομίζω ισχύει ΑΝ δεν έχετε καθόλου την πιστοποίηση), για τα μπροστινά μόνο μπορεί να σας την χαρίσουν, ΑΝ δεν είναι κατράμια! εγώ με titanium της loumar, άπειρες φορές με είδαν και κανείς δεν είπε τίποτα.
Απάντηση με παράθεση