Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-06-09, 14:41
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 413
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
electro
καλοκαιρι είναι ασε τα παραθυρα κατεβασμένα αλλά γιατί να μην πας σε δημόσιο ΚΤΕΟ?εγω την προηγουμενη βδομαδα περασα κανονικα και με το νομο αφου το αυτοκινητο δεν έχει ουτε φιμε, ουτε εξατμισεις, ουτε τιποτα.
μονο για πισω δεξια μου ειπε οτι θελει ρυθμισμα στο φρενο (αρε Φάνη ποσα ξερεις ) αλλά το άφησα και έπεσε κάτω σαν να μην το ακουσα.τι περιμενε?
20 λεπτα διαδρομη και στη μεσογειον 1,2,3 το ξεκαπνισα κιολας και μετά 20 λεπτα αναμονη δεν εσβησε καθόλου το αυτοκίνητο.τι περιμενε αφου περναει από δίπλα η εξατμιση.όσο να είναι καποια διαφορα θα έχει οπως φανηκε.
απλά πριν σου μετρησουν καυσαέρια καθώς το βάζεις μέσα γκαζώνεις με νεκρα 3-4 φορες να καθαρισει και είσαι κομπλέ.τι τρέχετε στα ιδιωτικα όλοι δεν μπορώ να καταλάβω.σιγά την καθηστέρηση.και εγώ σκαστός από τη δουλειά πήγα και δεν άργησα.αν πας κατά τις 10μιση όσοι είναι να περάσουν έχουν περάσει ήδη
Εαν κατεβασεις το τζαμι , ειναι χειροτερα!!! Επισης σωστα αυτα που λες , αλλα οταν δεν μπορεις να φυγεις σκαστος απο την δουλεια , τι θα κανεις? Για εμενα που δεν εχς αλλη επιλογη τα ιδιωτικα ειναι μονοδρομος.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ανδρεας Εμφάνιση μηνυμάτων
φορασ και στο μπροστα τζαμι?
αν ναι το χαρτι δερματολογου ισωσ σε βοηθησει λιγο για το κτεο...για αστυνομια σιγουρα οχι!εκτοσ και αν ειναι απο δημοσιο γιατρο νομιζω!!

Στο μπροστα τζαμι δεν εχω. Μονο στα πλαινα. Και το χαρτι θα ειναι απο δημοσιο νοσοκομειο.

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση