Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-06-09, 16:41
Το avatar του χρήστη ΜΑΝΩΛΗΣ 19
ΜΑΝΩΛΗΣ 19 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 241
ΜΑΝΩΛΗΣ 19 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπέρα σε όλους τους ονλινε....εκτός από το corollaki ae101 που έχω κ χρησιμοποιω με πολύ χαρά έχω και ένα lancer gl μοντέλο 1986...τα αυτοκινητάκια μου τα προσέχω σαν τα ματια μου....(και δεν εχω ουτε μυωπία ουτε υπερμετροπια)....λοιπον στο θέμα....το αμαξι αυτό το χρισημοποιω σχεδον καθεμερα κ σε μεγαλα ταξιδια.αυτην την εβδομαδα πηγε λαρισα,αικατερινη,πατρα...το αμαξι το εχω στην πενα,έχει 0 ρυπουσ,τελεια καυση κ το χρησιμοποιω λογο της δουλειας μου που απετει πολλα οδικα χλμ κ δεν θελω να κουραζω το τουοτακι μου.δεν γινεται να το αποχωριστω κ για λογους εξυπηρετησης κ για συναισθηματικους ακομα λογου....εχει δουλεψει απο το 2000 μονο εκτοσ πολης....εχω βαλλει μεχρι κ ηλεκτρικους καθρέφτεσ κ σκεφτομουνα για air-condition...για λογους διευκολυνσης....το ξερω πωσ έχουν δικιο κ αυτοι αλλα αλλα αλλα....τι να κανουμε...εχουν τσαμπουκα φενετα...ας κανουν εναν ελεγχο πρωτα στα αμαξια που θελουν να αποσυρουν γιατι ειμαι σιγουρος πως βαζουν τα γυαλια σε πολλα κ πολυ πιο καινουρια....τι να κανουμε....το καημο μου σας λεω κ τον πνιγω....
Απάντηση με παράθεση