παιδιά σορρυ αλλά αυτό το πράγμα που έχει αφαιρέσει το παιδί είναι ο καταλύτης! και εγώ που έχω βάλει μεταλλικό από κάτω στην ΕΕ11 της monolith έχει ίδια εμφάνιση. Εμένα ο λάμδα είναι μπροστά και πάνω στο downpipe (χειροποίητο) και έχω μοτερ 4E-FTE. O λάμδα δεν μπαίνει συνήθως επάνω στον καταλύτη αλλά ποιο πριν, σε μερικά όμως μοτερ όπως και στο μαμα 4E-FTE είναι επάνω στον καταλύτη ακριβώς και νομίζω έτσι είναι και σε μερικά micra. Πάντως σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο αν σε πιάσουν χωρίς καταλύτη σου κατάσχουν το αμάξι, και έχει τσουχτερό πρόστιμο, δεν ξέρω πως το παίρνουμε πίσω μετά. Εγώ μέχρι να βρω καταλύτη να βάλω στο starlet gt για μια week το είχα χωρίς και έκανε καραμπαπ. Πολύ βρωμα που το καταλάβαιναν όλοι, άκρως εκωφαντικό θόρυβο σαν WRC έκανε! τράβαγε καλύτερα φυσικά και αν έχουμε πειραγμένα μείγματα άνετα τραβάμε και φλογίδια. Γενικά καλό είναι όπως και να έχει να μην κάνουμε τετοια πράγματα γιατί είναι πάρα πολύ βλαβερό για το περιβάλλον και τους άλλους γύρω μας! επίσης να πω ότι δεν έχουν όλα τα αμάξια και προκαταλύτες, τουλάχιστον όσα έχουμε εμείς στην οικογενειά μας κανένα δεν έχει. Πάντως στην φωτο που είδα πριν έχει αφαιρεθεί ο κανονικός καταλύτης.
Δείτε και εδώ :
http://americat.gr/catalog/index.php...630c59f80b0552