Συμφωνώ μαζί σου με 1000, απλά και εγώ σαν άνθρωπος μπορεί μερικές φορές να υπερβάλω, να έχω τα νεύρα μου και να το παρακάνω λίγο, σίγουρα όμως δεν κάνω ακρότητες και συμφωνώ φυσικά μαζί σου. Οι μόνες φορές που το παράκανα λίγο είναι όταν μερικοί πάνε και βάζουν μηχανάκια-μηχανές για να πιάνουν θέσεις! όταν σου έχει φύγει ο κ..... για κάποιον λόγο πχ ταξίδι και έρχομαι και βλέπω οχι 1 αλλά 5 - 6 θέσεις να είναι πιασμένες με μηχανάκια και ψάχνω 1 ωρα+ για θέση!!!! λογικό δεν είναι να νευριάσω??? κάποια στιγμή πρέπει να πάω σπίτι μου να σηκωθώ στις 6 την άλλη μέρα. Και αναφέρομαι σε βράδια όπως είπα, μεσημέρι αν και έχουν τύχει και τέτοια κάπου θα βρω, βράδυ όμως? μια φορά έφυγα και πήγα εξοχικό 37χλμ για να παρκάρω!!!! το ξέρεις ότι έψαχνα πάνω από 2 ωρες? το ξέρω ότι έχεις δίκιο, αλλά εγώ δεν έχω δίκιο να νευριάζω? και δεν είμαι και πολυ της υπομονής εγώ. Στα άλλα φυσικά συμφωνώ μαζί σου. Δουλεύω Περιστέρι και κάθε μέρα από τα ηχοσυστήματα τέρμα (μιλάμε για εκωφαντικό ήχο) και τις εξατμίσεις (saxorallwn) κυρίως ούτε στα τηλέφωνα δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Αλλά ένα θα πω πρέπει όλοι να σκεφτόμαστε και να σεβόμαστε τους άλλους σε όλα τα θέματα, όπως εγώ θα σεβαστώ για τον θόρυβο να προσπαθώ όσο γίνεται να μην ενοχλώ και οι άλλοι να σεβαστούν ότι δεν υπάρχουν θέσεις για παρκινγκ και να μην κάνουν πονηρές και ύπουλες πράξεις για να έχουν πάντα παρκινγ! εμένα δεν με νευριάζει το ότι δεν βρίσκω πχ βράδυ να παρκάρω, αλλά το ότι βάζουν ΟΤΙ νανε για να πιάνουν θέσεις! μπορω και εγώ να πάρω μια βεσπα και να το κάνω, αλλά δεν θέλω γιατί νιώθω άσχημα απέναντι στους γείτονές μου. Το θέμα το έβγαλα λίγο από το topic αλλά είναι σχετικό για την περίπτωση μου και απ' οτι ξέρω το ίδιο ισχύει για πολλούς. Γιαυτό και το ηχοσύστημα μέσα σε σημεία με σπίτια κοντά δεν το βάζω δυνατά, δεν μου αρέσει να ενοχλεί. Και ακόμα και να turbisw τερμα σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση ο ήχος δεν είναι αυτός ο ενοχλητικός και εκωφαντικός που ακούω από άλλα αμάξια. καμία σχέση.
|