Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-05-09, 17:31
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1039
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Εδώ μιλάω γενικά, η γριά μίλαγε για τα μεσημέρια και είπα παραπάνω ότι εκτός το ελαφρύ μπασάκι ήχο που κάνει εγώ προσπαθώ να κάνω όσο ποιό σιγά γίνεται! εξάλου το ότι έχει διαμαρτυρηθεί ΜΟΝΟ αυτή και όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε άλλους γείτονες με μαμά αμάξια μερικοί, δείχνει ότι η γριά είναι παράξενη και δεν πάει καλά! μην γράφω ξανά τα ίδια που έχω ήδη πει στις πρώτες σελίδες. Για τις θέσεις εννοούσα μερικά βράδια, αλλά ποτέ δεν μου είπε κάτι για βράδυ και αυτά δεν τα έκανα στον δικό μου δρόμο. Αυτά για να ξεκαθαρίσω το θέμα με την γριά, καθώς το topic μου επεκτάθηκε γενικά σε θόρυβο και λέμε και για άλλα πράγματα. Το δωμάτιο που κοιμάτε αυτή είναι ΑΚΡΙΒΩΣ διπλα στον δρόμο που παρκάρουν, δεν είναι δυνατόν να μην τρίζει πχ το τζάμι! και με μαμα αμάξι θα τρίζει. Γιαυτό κιόλας όταν έρχομαι είναι άδεια ολο μπροστά στο σπίτι της! γιατί τους κυνηγάει όλους! κάποτε πριν χρόνια είχαμε στην γωνία μια αλλη παρόμοιας ηλικίας σε μονοκατοικία. Την ενοχλουσε που περνούσαμε με τα ποδήλατα! έβγαινε έξω μας κυνηγούσε με σκούπες, μας πεταγε νερά και άλλα πολλά! ε μετα κάναμε κολίδια απέξω να βγαίνει να μας κυνηγάει για να γελάμε. Την πήραν χαμπάρι και άλλα παιδιά και της έβαζαν δυναμιτάκια στα παράθυρα! μιλάμε χαμός εδώ πέρα! του ίδιου στυλ ειναι και αυτή που λέω, την ενοχλούν τα πάντα. Η γειτονιά είναι κατηφόρα και είναι εξαιρετικά δύσκολο το παρκάρισμα αν είναι κοντά σου άλλα αυτοκίνητα. Αν θες 10 μανούβρες για να παρκάρεις και είσαι σε κατηφόρα δεν θα ακουστεί το αμάξι? και σε ένα μαμα αμάξι θα μουγκρίζει το μοτερ. Αυτά.....

Ξέχασα τέλος να πω ότι εμφανίστηκε ένας αλβανός με opel astra με άλλη εξάτμιση και κάνει κάπως σαν την δικιά μου αλλά ΠΟΛΥ ποιό δυνατά και πάει ο βλ....... και παρκάρει εκεί σε αυτήν κοντά! και ρίχνει τρελά γκαζίδια μέχρι να παρκάρει και δεν τυχαίνει να βγει έξω να δει, φοβάμαι ότι νομίζει ότι τα κάνω εγώ αυτά!
Πάντως τώρα παρκάρω και σε άλλους δρόμους και μακριά από αυτήν και δεν έχει ξαναβγεί έξω και ησύχασα, προς το παρόν δλδ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 19-05-09 στις 17:37.
Απάντηση με παράθεση