Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-05-09, 17:40
Το avatar του χρήστη XAROS
XAROS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: LANCIA HPE 2.0 TURBO
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 299
XAROS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι λες ρε Γιώργο; Δηλαδή εάν χθες έμπαινε το τρίποντο των ρώσων στο φινάλε, θα ήταν καλύτερη ομάδα η ΤΣΣΚΑ; Δε νομίζω να το πιστεύεις αυτό... Ούτε και εγώ ο γαύρος δεν το πιστεύω...

Όσο για το θέμα του συστήματος διεξαγωγής, δεν είναι ότι δεν με βολεύει, θα μπορούσε και ο ΟΣΦΠ να ήταν νικητής την Παρασκευή... Απλά λέω ότι είναι διαφορετικό, και ίσως πιο δίκαιο και αντιπροσωπευτικό του ποιος είναι καλύτερος, ένα σύστημα όπως οι τελικοί στα πρωταθλήματα όπου οι ομάδες πρέπει να επιτύχουν συγκεκριμένο αριθμό νικών απέναντι στον αντίπαλό τους και όχι να κρίνονται όλα σε ένα ματς όπου μία ομάδα μπορεί να βρεθεί σε κακή ημέρα ή να έχει δύο-τρεις σημαντικές απουσίες. Αυτό λέω...
Λαθος τα λες .........γιατι εκει φαινεται το βαθος και το μεγεθος της μεγαλης ομαδας και ναι αν εμπαινε το τριποντο οντως θα εισαντε αξιοι πρωταθλητες οι Ρωσοι γιατι θα γυρναγαν ενα χαμενο ματς!!!!!!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DJKEY Εμφάνιση μηνυμάτων
Σειρα εχουν τα πελατακια....τα μονιμα πελατακια...! Χαχαχαχαχα! Πρωταθλημα μεσ'το Παλε!
Αστους στην πικρα τους!!!!!!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45 Εμφάνιση μηνυμάτων
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑ...

ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΛΑΜΠΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!

+1000000000000000000000000000000000000000 εισαι δικος μου!!!!!!!!!!!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλά ρε παιδιά, δεν το συζητάμε ότι ο ΠΑΟ είναι μεγάλη ομάδα... Αλλά χαλαρώστε λίγο με τους "αστροφυσικούς" και τους "πελάτες" σας... Κανείς (πλην Βασίλη) δεν ανέφερε πώς η "διαστημική" αυτή ομάδα κατάφερε να χάσει προβάδισμα 20-25 πόντων και να δώσει τη δυνατότητα στους ρώσους να διεκδικήσουν το ματς με ένα σουτ που σχεδόν μπήκε... Μην υπερβάλουμε κιόλας...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από harbov Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτο ηταν για την φανελα που θα εχει πλεον 5 αστερια....
Αλλωστε η ομάδα ειναι διαγαλαξιακη μην την υποβαθμιζεις με ενα απλο πλανητικο συστημα
Αστον Μπαμπη μου ειναι ασχετος με το αθλημαεμεις τα παμε στους πανυγηρισμους!!!!!!!!!

Μαμα ειναι ...