Αντώνη το μοτερ είναι 4Ε-FTE και αναγκαστικά έχει φτιαχτεί χειροποίητη εξάτμιση με downpipe, καταλύτη από κάτω μεταλλικό και τελικό καζανάκι. Δεν ξέρω πόσο είναι ο θόρυβος και δεν το έχω μετρήσει δεν ακούγεται πολύ εκτός αν το πατας πολύ. ΚΤΕΟ δεν έχει πρόβλημα και αστυνομικοί όπου έχω συναντήσει ή με σταμάτησαν ποτέ δεν είπαν το παραμικρό. Το ότι μόνο αυτή μου την έχει πει δείχνει ότι αυτή δεν πάει καλά γιατί αν το αμάξι μου έκανε πχ σαν saroralla θα μου την λέγανε και άλλοι. Το να κάνει λίγο μπασάκι το κάνουν πάρα πάρα πολλά αμάξια και με ένα αλλαγμένο τελικό μόνο. Το starlet ep82 που είχα στην αρχή με ένα τελικό ελευθέρας έκανε κατά πολύ περισσότερο θόρυβο. Απλά αυτή είναι μεγάλη στην ηλικία και την ενοχλούν τα πάντα, έμαθα ότι τους διώχνει όλους μπροστά από το σπίτι της και λέει και σε άλλους ότι την ενοχλεί ο θόρυβος και έχουν μαμίσια αυτοκίνητα! Αυτό που με ενοχλεί εμένα δεν είναι τόσο το ότι μου την λέει, αλλά το πως το λέει! δεν μιλάει ευγενικά, έρχετε με θράσος ενώ ΠΟΤΕ δεν μας έχει χαιρετήσει ή να μας πει μια καλημέρα από τότε που μένουμε εδώ και μιλάμε από το 1977 και ποιό πριν. Την προηγούμενη φορά με είχε απειλήσει κιόλας και αναγκάστηκα να την βρίσω. Της είπα την προπροηγούμενη φορά ότι ΔΕΝ θα παρκάρω σε 2 θέσεις μπροστά και απέναντι από το σπίτι της. Κατεβαίνω όταν έρχομαι με νεκρά, πατάω το γκάζι σιγά για να παρκάρω, δεν το αφήνω το πρωί να ζεσταίνεται, δεν το αφήνω μετά στο ρελαντί παρά λίγα sec (δεν έχω ακόμα turbo timer) και αυτή κάποια φορά μου είχε πει να το σβήνω!!!! και στην ανηφόρα που έχει εδώ αν βάλεις όπιστεν και πατας γκάζι να μη σε πάρει κατω δεν θα ακουστεί? δλδ έλεος μη τα παραλέμε! κάνω ότι μπορώ να μην πολυακούγεται, αν την ενοχλεί και πάλι να βάλει ωτοασπίδες τι άλλο να πω! από την στιγμή που δεν μιλάει κάνεις άλλος και δεδομένα που έμαθα για αυτήν, θεωρώ ότι αυτή απλά δεν πάει καλά και είναι γεροπαράξενη και την ενοχλούν τα πάντα. Κάνουμε τον κινέζο-γιαπωνέζο, δεν βλέπουμε, δεν ακούμε και ας ελπίσουμε να μην μου ξαναμιλήσει γιατί θα έχουμε συνέχεια στο θέμα.
|